Gisteren is het seizoen 2016-2017 bij GWVV officieel afgesloten met het Jan Riekentoernooi. Onder (te) warme weersomstandigheden werd een volledige competitie afgewerkt waarin Ajax, Feyenoord, Barcelona, Juventus, Schalke en PSV moesten gaan uitmaken wie zich de winnaar mocht noemen van het Jan Riekentoernooi 2017. De JR organisatie had een zo goed evenwichtige mogelijke verdeling gemaakt van de teams. Het was uiteindelijk PSV die met de wisselbokaal aan de haal ging. Trainer/coach Frank Lukassen ging op deze manier GWVV met een prijs verlaten.

Winnend team JR 2017

Ook voor de jeugd was er weer de penaltybokaal, waarbij Casper Bussink (Cappie) het doel verdedigde. De gebr. Berentsen waren goed op schot en gingen er dan ook met de beker vandoor. Tiemen en Merijn proficiat! Jelle Boland won de bokaal bij de JO17, Jelle proficiat!

De prijzen werden als volgt verdeeld

JO9;

1. Tiemen Berentsen

2. Bram Menting

3. Gijs Roseboom

JO13;

1. Merijn Berentsen

2. Ties Flipse

3. Julian Frazer

JO17;

1. Jelle Boland

 

Na het toernooi werd door voorzitter Jan Aalders woorden toegesproken tot de scheidende trainer Frank Lukassen, die GWVV 2 seizoenen onder zijn hoede heeft gehad. Ook Frank hield een afscheidswoord en bedankte iedereen voor de mooie 2 seizoenen die hij gekend heeft. Frank gaat volgend seizoen vv Gendringen trainen.

Bij de jeugd werden de scheidende trainers bedankt door jeugdbestuurslid Mike Frazer door het aanbieden van een bloemtje. De trainer/leiders van JO13 werden door Julian Frazer namens de spelers van JO13 bedankt voor al hun inzet voor de jeugd.

Ook werd de Boogbalcompetitie In de Aanval en de Boogbaltopscoorderstrofee overhandigd op deze dag. De in de Aanval cup is dit seizoen gewonnen door JO13, zij ontvingen van de redactie elk een medaille en keeper Tjebbe Huls nam de In de Aanval wisseltrofee in ontvangst die overgenomen werd van de C-junioren die vorig jaar de cup hadden gewonnen. Rick HendriXen werd topscoorder van GWVV met 22 doelpunten, hij ontving de Boogbaltopscoorderswisseltrofee en een blijvende herinnering.

Na deze bedankjes en huldigingen werd door Netty Rieken de Jan Rieken wisselbeker aan het winnende team PSV overhandigd.

Hiermee kwam een einde aan het seizoen 2016-2017. Een seizoen die voor GWVV 3 kampioenen opleverde en zelfs een bekerwinnaar.

Wij bedanken het Jan Rieken organisatiecomité voor deze mooie afsluitende activiteit, het was weer tot in de puntjes geregeld. 

Kijk hier naar de foto's van het Jan Riekentoernooi 2017.