Vanmiddag heeft GWVV 1 in de wedstrijd tegen Kilder een 1-2 overwinning behaald. Er stond voor GWVV nog veel op het spel want als 't Peeske deze middag zou winnen van Sprinkhanen dan moest er een overwinning behaald worden om het spelen van promotie/degradatie wedstrijden te ontlopen. GWVV begint goed aan de wedstrijd en probeert druk op Kilder uit te oefenen. In de 12e minuut van de wedstrijd weet Kilder een aanval van GWVV af te slaan waardoor Kilder in de counter op rechts doorkomt, de bal kan voordat deze door de GWVV defensie onderschept kan worden voorgezet zodat Stijn van Uum de 1-0 vrij kan binnen tikken. Hierna speelt het spel zich veel op het middenveld af en worden er weinig kansen gecreëerd door beide elftallen. De eerste beste kans is in de 36e minuut voor Kilder als de spits zich vrij weet te spelen en vanaf 25 meter op doel kan schieten. Sven te Kaat kan deze bal ternauwernood tot corner bal verwerken. Ook in de 40e minuut komt GWVV goed weg als een indraaiende cornerbal op de lat belandt. Kort voor rust krijgt Kilder een vrije trap op de 20 meter toebedeeld, het knappe schot wordt wederom gekeerd door keeper Sven te Kaat.

In de 2e helft lijkt Kilder niet meer die aanvallende intenties te hebben als in de eerste helft en komt GWVV beter in hun spel. De penalty die in de 52e minuut aan GWVV wordt gegeven na een handsbal binnen de zestien komt GWVV dan ook niet verkeerd uit. Niels Schweckhorst is onberispelijk vanaf de elf meter en schiet hiermee de 1-1 binnen. Hierna is GWVV beter, maar weet dit niet echt in doelpogingen uit te drukken. In de 75e minuut is Lars Hendrixen nog het meest dichtbij, nadat hij uit een cornerbal net over kopt. In de 86e minuut wil Kilder GWVV buitenspel zetten maar dit pakt verkeerd uit als Maik Jansen de bal haarfijn achter de Kilderse verdediging legt en Ron Prinsen het gat induikt en de bal over de keeper binnen schiet. 1-2. In de laatste minuut had GWVV op 1-3 kunnen komen maar de penalty die gegeven werd na het haken van de ingekomen Tim Jansen wordt door de keeper gestopt. De penalty werd gegund aan afscheid nemer Jacco te Kaat. Eindstand 1-2

De doelstelling handhaving in de vierde klasse is bereikt en is hiermee het competitieseizoen 2016-2017 voor GWVV 1 ten einde. GWVV is op een negende plaats geëindigd.