Vanmiddag heeft GWVV 1 met 2-2 gelijkgespeeld in Angerlo tegen Angerlo Vooruit. Al snel (4e minuut) in de wedstrijd komt GWVV na een gave voorzet en knappe inkopper door centraal verdediger Jesse Peters op een 0-1 voorsprong. In de 15e min kan keeper Sven te Kaat met uiterste kracht inspanningen een schot keren, dit doet hij in de 16e minuut nog 2x over. In de 35e minuut weet Angerlo de gelijkmaker te maken uit een bal die uit de kluts voortkomt en op doel wordt geschoten waar Sven niet meer bij kan komen. 1-1. Op dat moment een terechte stand want beide ploegen zijn gewaagd aan elkaar. In de 39e minuut schiet Niels Schweckhorst maar net naast, zodat de kleedkamers met een 1-1 stand opgezocht kunnen worden. De 2e helft wordt van beide zijden veel strijd geleverd en laat de scheidsrechter (te) veel toe. GWVV komt in de 51e minuut op een 1-2 voorsprong na een perfecte voorzet vanaf links door Ron Prinsen, Cas de Neling weet deze haarfijn met het hoofd te raken waarop de Angerlo keeper geen antwoord heeft. 1-2.Toch weet GWVV niet lang te profiteren van de voorsprong want in de 54e minuut wordt een cornerbal vanaf links in de rechterbovenhoek gekopt. 2-2. Angerlo krijgt meer grip op de wedstrijd nadat wat spelerswisselingen zijn door gevoerd. In de 65e minuut wordt een diagonaal schot gepareerd door de uitstekend keepende Sven te Kaat. In de 73e minuut krijgt Angerlo V de kans om op voorsprong te komen maar de bal voortkomend uit een fallrucksehe belandt op de lat. Bij de hierop volgende uitval van GWVV weet Niels Schweckhorst niet goed om te gaan met de geboden kans. Niels schiet de bal al vanaf 25 meter op Angerlo doel waarop de Angerlo keeper zich goed weet te anticiperen waardoor de kans teniet wordt gedaan. In de 85e minuut weet Angerlo nog het zijnet te raken maar verder dan dit komt het gelukkig niet. Eindstand 2-2. Een terechte uitslag gezien het wedstrijdbeeld.

Volgend weekend speelt GWVV al op zaterdagavond de competitiewedstrijd tegen Sprinkhanen 1 aanvang 18:00 uur.