9M4A5260Zaterdagmiddag 30 september vond de jubileumreceptie GWVV 60 jaar plaats.

De feestcommissie, bestaand uit een aantal prominente GWVV'ers, had de receptie zo ingedeeld dat er, voordat de dorpsverengingen/buurtverenigingen/genodigden kwamen een samenzijn was voor leden en sponsoren van GWVV.

Spreekstalmeester Tonny Slutter trapte de middag af, en gaf aan wat er die middag te gebeuren stond, ook vertelde hij in zijn introductie hoe het toen was tot hoe het nu is. 

Vervolgens was het voorzitter Freek van Arragon, die een beknopte weergave gaf van 60 jaar GWVV. Tevens waren er natuurlijk de 60-jarige jubilarissen die in het zonnetje werden gezet en waarbij bij elke jubilaris even kort werd stil gestaan. Na een korte pauze werd het officiële gedeelte vervolgd met de uitreiking van het Jubileumlogo door nestor van de Vieftigclub Jan Frazer, die samen met z'n kleinzoon Jari en tevens ontwerper van het logo, nieuwe shirts met daarop het jubileumlogo overhandigde aan voorzitter Freek van Arragon. Koen Nieuwenhuis sloot het Vieftigclub moment af met de mededeling dat er die morgen het nieuwe scorebord was geplaatst en werd deze, door het aanzetten ervan, onthuld. Hierna werd door woordvoerder Nico Immink van de Sponsorcommissie, ingelijste shirts aangeboden aan de shirtsponsors van GWVV.

Na binnenkomst van dorpsverenigingen, buurtverenigingen en genodigden memoreerde voorzitter Freek van Arragon nog eens het belangrijke moment waar de voetbalkantine werd getransformeerd naar het Dorpshuus. Ook een goede samenwerking met de (buurt)verenigingen werd hierbij als een bepalende factor genoemd.

Spreekstalmeester Tonny Slutter sloot hierna de middag formeel af, en kon er volop van een drankje en een hapje genoten worden onder de muzikale klanken van het duo Luc en Raymond.

Door de voorzitter werden de leden van de feestcommissie bedankt voor het organiseren van de jubileumactiviteiten. Op 27 oktober wordt de laatste activiteit gehouden de U2 Tribute Night, kaarten hiervoor zijn te koop via; https://gwvv.eventgoose.com

 
 

Rob van de Pavert, één van de leden van feestcommissie zong met samenzang van het gehele Dorpshuus het GWVV clublied.

Refrein;
GWVV de club van Varsselder-Veldhunten
GWVV de club die niet is te verslaan
Op het veld elkaar bestrijden
Dan de overwinning krijgen
GWVV is nu weer kampioen
 
GWVV’s historie eer en glorie
Daagde daar toen op ’t oude voetbalveld
Rondom de pomp vierde Geel-Wit victorie
In de houten keet stond de thee altijd gereed
 
Refr.:
 
Clubliefde staat bij ons hoog aangeschreven
Met vereende kracht ontstond het clubgebouw
Staan hoog en droog; tribune was het streven
Bal is goed geraakt, het is samen waargemaakt
 
Refr.:
 
Voetbalvertier in Varsselder-Veldhunten
Vaak feestgevier na maanden sportplezier
Alsmaar die strijd om de meeste punten
Soms weer kampioen aan het einde van ’t seizoen
 
Refr.: