Op vrijdag 18 augustus, de laatste vakantiedag voor de schoolgaande jeugd, werd door de jubileumcommissie GWVV 60 jaar onder te mooie weersomstandigheden een jeugdclinic georganiseerd. Door het jeugdkader van de Graafschap werden verschillende oefenvormen uitgezet op de Buitenham. Hiervoor hadden 26 GWVV jeugdleden zich opgegeven. Alhoewel het onder de extreme warme weersomstandigheden wel eens te warm werd onder de voeten op het kunstgrasveld van de Buitenham vermaakte de jeugd zich uitstekend. Met veel enthousiasme en plezier werden de oefenvormen afgewerkt en op het laatst van de clinic werd er natuurlijk partijtje gespeeld.

Na de inspanningen was er tijd voor ontspanning waarbij de Graafschap spelers Tristan van Gilst en Sam Bisslink aanwezig waren om de jeugd te voorzien van een Graafschap sjaal. En natuurlijk ontbrak mascotte Guus niet en kon de jeugd samen met hem op de foto. Ook werd voorzien in een hapje en een drankje. De GWVV 60-jarige jubileumcommissie zorgde hoogstpersoonlijk voor een heerlijke barbeque.

We kunnen terugkijken op een geslaagde jeugdactiviteit in het kader van het 60-jarig bestaan van G.W.V.V.. De Graafschap en Jubileumcommissie bedankt hiervoor.

De volgende jubileumactiviteit staat gepland op zaterdag 30 september.

9M4A4330

 

Kijk hier voor de foto's van de geslaagde jeugdactiviteit.

Kijk hier voor een filmimpressie van de clinic.