Lang leek het er vanmiddag op dat GWVV de 3 punten over de streep zou trekken maar een Keijenborgs doelpunt, voortkomende uit een vrije trap leverde de 2-2 einduitslag op.

GWVV was in de eerste helft gelijk aan Keijenborg en was het voor het publiek aan aangename helft om naar te kijken. Toch had GWVV de beste mogelijkheden. Al in de 5e minuut had Cas de Neling de 0-1 kunnen scoren maar het lage schot werd door de keeper van Keijenborg gekeerd met de voet. In de 11e minuut was het Keijenborg die een kopbal bij de 2e paal goed gestopt zag worden in de linkerbenedenhoek door GWVV keeper Tim Jansen. Ook in de 19e minuut heeft Cas de Neling het geluk niet aan zijn zijde als zijn kopbal wordt gepareerd door de keeper. In de 26e minuut zet Jochem Geerts goed druk en weet de bal vanaf rechts goed voor te geven waarbij de bal net tussen de verdediging en de keeper valt. Cas de Neling maakt hier gebruik van en kan binnen koppen. 0-1. In de 31e minuut is het Keijenburg die een teruggelegde bal hoog over het GWVV doel schiet.In de 39e minuut komt GWVV op 0-2 als een strakke lage voorzet vanaf links door Kris Hebbink door Bart Rots op goal wordt geschoten. De keeper weet in 1e instantie te stoppen maar de pijlsnelle Jochem Geerts is er als de kippen bij en schiet alsnog raak. In de 44e minuut is het keeper Tim Jansen die in 2e instantie redt bij een kopbal van Keijenborg. Toch wordt het voor rust nog 1-2 als een vrije trap niet goed verwerkt wordt door Tim Jansen en Keyenborg in de rebound kan raak schieten. Beide ploegen zijn op dat moment gelijkwaardig aan elkaar maar is het GWVV die gevaarlijker is voor het doel van Keyenborg.

De 2e helft is het voetbal aanzienlijk minder. Veel oponthoud en hotse knots voetbal waardoor dat beide ploegen ook niet echt aan voetballen toekomen. Toch had GWVV na rust op 1-3 kunnen staan nadat wingback Lars Hendrixen een bal uit onmogelijke positie vanaf links tegen de binnenkant van de paal schiet en Kris Hebbink hierna had moeten scoren, maar zijn poging gaat jammerlijk hoog over het doel. In de 51e minuut schiet Keijenburg tegen de lat en tikt de Keyenburgse goalie in de 56e minuut de bal over de lat na een vrij trap. In de 85e minuut schiet Keijenburg toch nog de gelijkmaker binnen nadat de bal voortkomend uit een vrije trap terugkomt van de paal. 2-2. Hierna heeft GWVV nog 2x een mogelijkheid om te scoren maar de bal van Dominiek Seinhorst gaat naast en de bal die Bart Rots aangegeven krijgt van Cas de Neling is net te onnauwkeurig om nog binnen te kunnen koppen. Eindstand 2-2.

Een wedstrijd waar GWVV de beste mogelijkehden kreeg, maar beide ploegen voetballend aan elkaar gewaagd waren. Een domper voor GWVV dat Keijenborg in het het laatste deel van de wedstrijd nog de gelijkmaker wist te maken.

Volgende week zondag speelt GWVV in 's Heerenberg tegen koploper Fc. Bergh aanvang 14:30 uur.