Zondagmiddag heeft GWVV een 4-3 overwinning geboekt op buurman Ulftse Boys. GWVV kwam in de 28e minuut op voorsprong door een doelpunt van Jochem Geerts op goed aangeven door Sam Overbeek. GWVV leek met een 1-0 stand de rust in te gaan maar in de 49e minuut was het Harm Keuben die net voor de thee de gelijkmaker aantekende. Na rust is het GWVV die de voorsprong pakt door een doelpunt van wederom Jochem Geerts, nadat een mooi opgezette aanval van achteruit vanaf rechts wordt voorgezet door Cas de Neling en Dominiek Seinhorst, de bal bij de 2e paal terugkopt op de vrijstaande Jochem. 2-1. Gwvv is op dat moment sterker dan Ulftse Boys en weet in de 57e minuut de 3-1 te scoren nadat Dominiek Seinhorst diep wordt aangespeeld en zijn man weet uit te kappen en de bal in de lange hoek weet binnen te schieten.GWVV lijkt de wedstrijd uit te gaan spelen maar door een getoucheerd schot van Cas Heuvels heeft keeper Sven te Kaat het nakijken en wordt het hiermee 3-2. Een minuut later in de 74e minuut maakt Jochem Geerts het de Ulftse defensie moeilijk waardoor dat GWVV in balbezit komt en Jochem de bal op Cas de Neling legt die de bal vervolgens achter de doelman schiet. 4-2. Ulftse Boys komt in de 93e minuut toch nog op 4-3 als een afgeslagen cornerbal door Caz de Ruyter wordt binnengeschoten. Ulftse Boys gaat er dan nog in geloven om een gelijkmaker te kunnen scoren maar de tijd is hiervoor te kort om dat nog te kunnen doen. Eindstand 4-3. Vermeldingswaardig is dat de vijftienjarige Julian Frazer zijn debuut maakte voor GWVV 1. 20211024 GWVV op voorsprong

Een derby waarbij GWVV sterker was en goed omsprong met de geboden kansen, Ulftse boys daarentegen creërde weinig kansen en liet verdedigend steken vallen.

Kijk hier voor de foto's van deze wedstrijd.

Pupil van de week was Jaylin Aalders, zij speelt in de JO8-3, kijk hier naar de foto's van Pupil van de week

Volgende weeg zondag 31 oktober speelt GWVV een uitwedstrijd tegen Dinxperlo aanvang 14:30 uur!