GWVV 1 heeft vanmiddag op de Buitenham met 4-0 gewonnen van Kilder en revancheert zich hiermee met de1-0 nederlaag in het vorige seizoen. Kilder krijgt in de wedstrijd zijn 1e kans als keeper Sven te Kaat een hoge bal probeert weg te stompen maar een Kilder speler niet alert reageert als de bal voor zijn voeten komt. In de 19e minuut lepelt Sem Schepers vanaf rechts de bal op doel, de bal gaat maar net over. In de 23e minuut komt GWVV op 1-0 als een vrije trap vanaf links hoog in de doelmond wordt geslingerd en de vrijstaande Dominiek Seinhorst de bal met het hoofd toucheert waardoor dat de bal in de lange hoek gaat. In de 33e minuut komt GWVV op 2-0 als Dominiek Seinhorst de bal breed op rechts legt en Jochem Geerts net voordat de keeper erbij is op goal schiet. De bal lijkt naast te gaan maar een Kilder verdediger werkt de bal vervolgens in eigen doel. Ondanks dat Varsselder met 2-0 voor staat, kan niet gezegd worden dat GWVV ook de beter spelende ploeg is. Kilder kopt in de 34e minuut maar net over.

De 2e helft heeft Kilder de intentie om niet met nul punten te vertrekken van de Buitenham, met wat aanvallender voetbal proberen ze de aansluitingstreffer te zoeken. In de 59e minuut weet Sven te Kaat een schot te stoppen en in de 67e minuut wordt een karambolische bal tussen GWVV verdedigers uitstekend gepareerd door keeper Sven. Deze redding is het keerpunt van de wedstrijd, want een paar minuten later is het Jochem Geerts die vanaf de linkerflank de bal wil voorzetten. De bal krijgt met z'n voorzet zo'n effect mee dat de bal hoog in de lange hoek verdwijnt en de keeper het nakijken heeft. Met deze wonderschone treffer van Jochem wordt het 3-0 en is de wedstrijd gespeeld. Dominiek Seinhorst kopt in de 80e minuut nog maar net naast, maar maakt hij in de 85e minuut de 4-0 uit een vrije trap die met de uiterste precisie in de rechterbovenhoek wordt geschoten. Hierna moet Sven zich nog één keer strekken voor een schot op doel en had GWVV nog de mogelijkheid om de voorsprong uit te breiden, de stand van 4-0 bleef op het scorebord staan tot de 90e minuut.

Een wedstrijd waarin beide ploegen tot op een zeker moment gewaagd waren aan elkaar, maar waar GWVV uiteindelijk toch een ruime overwinning boekte. De geweldige redding van keeper Sven te Kaat was het keerpunt van de wedstrijd. Einduitslag 4-0.