Zondag 27 juni is na afloop van het afsluitende toernooi 2020-2021 André Lippets benoemd als erelid van G.W.V.V..

Na het afsluitende toernooi werden op het bordes van het Dorpshuus eerst de winnaars in de prijzen gezet en werd er door voorzitter Jan Aalders en bestuurslid Mike Frazer een woordje gericht aan de personen die in diverse functies bij GWVV er mee gestopt zijn. Zo werd er afscheid genomen van Manfred Kuster die jarenlang de functie trainer/leider/grensrechter/coach bij de jeugd uitvoerde, Dirk Wanders nam afscheid als grensrechter bij GWVV 1 en Bennie Mulder als leider bij het 1e elftal van GWVV. Zij werden voor hun verdiensten dan ook terecht in de bloemetjes gezet. André Lippets, die vorig seizoen al afscheid had genomen als assistent trainer van het 1e elftal olv Edwin Grotenhuis, kreeg een speciaal woordje toegesproken door Voorzitter Jan Aalders;

9M4A9796

"Je bent in 1992 begonnen bij GWVV als keeper en na je keepercarriere ging je verder als veldspeler. Bij de jeugd werd je junioren trainer/coach. Na het beëindigen van je actieve carriere als voetballer werd je trainer/coach bij GWVV 2. Na een aantal jaren actief te zijn geweest als 2e elftal trainer/coach bij buurtclubs werd je in 2003 aangetrokken als hoofdtrainer/coach bij GWVV. Door de geweldige inzet, heb jij GWVV door een lastige, zware periode heen geholpen. Tot 2008 bleef je hoofdcoach en ging je daarna aan de slag als hoofdcoach bij een andere club. Maar André bleef clubtrouw, door zitting te nemen in het jeugdbestuur als jeugdcoördinator, en diende je voor de TC met je kennis, ervaring en verfrissende ideeën als belangrijke adviseur. Ook ging je door je grote clubliefde, andere dingen, zoals de clubklusjes waaronder oa het schilderen niet uit de weg. Van het seizoen 2016/2017 tot aan 2019/2020 was je assistent trainer bij het 1e elftal.

Het bestuur is dan ook tot de volgende conclusie gekomen; leden die na een lange periode van uitzonderlijke inzet, en door aantoonbare prestaties, bijdrage hebben, aan het voorbestaan en successen van GWVV, afscheid nemen of een stapje terugdoen (zoals in het geval van jou, André) in aannmerking komen voor een eretitel binnen de club. Definitief afscheid nemen doen we uiteraard niet van jou, je bent nog altijd het vertrouwde geluid bij de wedstrijden van het eerste, ook schuif je regelmatig aan bij de TC voor het geven van adviezen. Als bestuur zijn we dan ook van mening, dit is unaniem besloten, om jou te benoemen als ere-lid van GWVV."

Door bestuurslid/tc'er Freek van Arragon werd het GWVV ere-lid speldje bij André opgespeld met een daarbij behorende oorkonde en voor Jeanette een bosje bloemen voor de ruimte die aan André gegeven werd. 

De voorzitter wenste hierna iedereen een hele fijne plezierige middag en voor straks een hele fijn vakantie en allemaal heel veel succes met de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Kijk hier voor de foto's van het afsluitende toernooi, de prijsuitreikingen en de gesproken woorden.

Iedereen een hele fijne vakantie gewenst!