GWVV heeft vanmiddag op een verlaten de Buitenham met 3-2 gewonnen van sc Meddo. GWVV begon de wedstrijd goed maar zag naarmate de wedstrijd vorderde sc Meddo beter in hun spel komen. Al in de 3e minuut is het Menno Wenting die zijn schot naast ziet gaan. GWVV legt een beter combinerend voetbal op de grasmat, dit levert in de 20e minuut de 1-0 op als de opkomende Lars Hendrixen een perfecte bal hoog inbrengt en Cas de Neling fabileus binnenkopt. Cas de Neling is vervolgens in de 25e minuut dichtbij de 2-0 als hij maar net over het doel kopt. In de 27e minuut weet sc Meddo pas de weg naar voren te vinden, het schot op goal is echter geen succes. In de 28e minuut is keeper Casper Bussink die ver uit zijn goal redding brengt als sc Meddo gevaarlijk dreigt te worden. In de 40e minuut is GWVV dichtbij een treffer als Cas de Neling een schot op goal gered ziet worden door de keeper. In de 41e minuut scoort sc Meddo uit het niets waardoor dat de stand op 1-1 komt te staan. Meddo had voor rust nog de voorsprong kunnen nemen maar de redding van keeper Casper Bussink voorkomt erger.

Kort in de 2e helft wordt GWVV grensrechter Joost Schut vervangen als hij te kampen krijgt met een blessure. sc Meddo heeft uit de gelijkmaker moed geput want zij gaan in de 2e helft beter voetballen waarbij GWVV het slordiger gaat doen. In de 56e minuut wordt een vrije trap slim genomen die de 1-2 oplevert voor sc Meddo. In de 62e minuut is het toch GWVV die de gelijkmaker aantekent. Cas de Neling wordt weggestuurd met een steekpass en omzeilt de sc Meddo doelman. 2-2. Even later in de 68e minuut maaks GWVV zelfs de 3-2 als Jochem Geerts door een combinatie in het centrum vrij doortocht heeft, Jochem blijft rustig en verschalkt de doelman. 3-2. Hierna probeert Meddo met alle kracht de gelijkmaker te forceren maar de kansen rond de 80e minuut leveren geen resultaat. GWVV ziet een schot van de ingevallen Merijn van Arragon hoog over gaan. Na de uitstekende redding van keeper Casper Bussink, die een afstandsschot net over de lat tikt is GWVV zeker van de overwinning na een lastige eindfase.

Een wedstrjd waar GWVV de controle over de wedstrijd leek te hebben, maar door de 1-1 gelijkmaker van sc Meddo aan het wankelen kwam. Uiteindelijk werd toch de overwinning behaald en kan GWVV blij zijn met deze 3 punten. Eindstand 3-2

Kijk hier naar de Foto's van de wedstrijd GWVV-sc Meddo

De livestream die deze middag liep, leverde in totaal 568 weergaven op. Zo heeft het vaste trouwe GWVV publiek de wedstrijd toch nog kunnen zien.

Kijk hier de wedstrijd terug;

Volgende week speelt GWVV een uitwedstrijd op sportpark De Tol tegen sv Kilder aanvang 14:00 uur. Ook bij deze wedstrijd is mag geen publiek aanwezig zijn.