Twan aan balVanmiddag heeft GWVV 1 met 0-1 verloren van KSV uit Vragender. GWVV was over de gehele wedstrijd beter dan de tegenstander maar kon niet door de KSV defensie heen breken. Een wedstrijd waarin heel weinig kansen werden gecreëerd. Voor GWVV was het Thomas Wissing die in de 4e minuut voor gevaar kon zorgen, maar zijn vrije trap werd door de KSV doelman uit het doel gestompt. Vanaf de 15e minuut kende KSV een goede fase waarin 3 kansen ontstonden waarbij het bij de 3e raak was. Eerst wordt een bal vanaf rechts voorgegeven die vervolgens niet goed verwerkt wordt, hierna stopt keeper Casper Bussink een goede bal en bij een 3e poging wordt een defensieve fout aan GWVV zijde afgestraft waardoor dat een voorzet vanaf rechts in het centrum goed binnen geschoten wordt. 0-1. De beste kans voor GWVV is in de 22e minuut als Cas de Neling uit een combinatie hoog over schiet. Lars Hendrixen ziet in de 33e minuut zijn schot op goal ter nauwer nood verwerkt worden tot corner. In de 2e helft blijft GWVV er wel in geloven maar ziet, op een enkele kans na, niet de mogelijkheid om de defensieve Vragender muur te doorbreken. Eindstand 0-1.

Een wedstrijd waarin GWVV het betere van het spel had, maar moeite had om oplossingen te vinden om doelgericht te kunnen zijn.

Volgende week zondag speelt GWVV in een thuiswedstrijd tegen sc Meddo. Let op! Aanvang 15:00 uur.

Kijk hier naar de foto's van de wedstrijd GWVV - KSV.