Vanmiddag heeft GWVV 1 in Aalten met 2-3 van Ad'69 gewonnen. Beide partijen lieten zien dat ze nog niet helemaal klaar waren voor de competitie want het spel was niet hoogstaand vanmiddag. GWVV had in het begin van de wedstrijd nog wel een kansje door een schot van Lars Hendrixen die een teruggevallen bal op goal schoot deze ging maar net over, Hierna gebeurde er weinig in de 1e helft, beide ploegen waren aan het aftasten wat de tegenstander ging doen De volgende kans diende zich pas in de 29e minuut aan als Sam Overbeek listig op goal schiet maar de bal net over en langs het doel ziet gaan. In de 31e minuut krijgt AD een penalty toebedeeld als Sam Overbeek een tackle op de bal inzet, de scheids ziet er vanaf de middenstip een penalty in, de bal wordt vervolgens goed achter keeper Casper Bussink geschoten. GWVV krijgt in de 40e minuut een mogelijkheid als Jochem Geerts zich vrij speelt en maar net naast schiet. GWVV komt net voor rust goed weg als een bal loeihard op de lat wordt geschoten.

In de 2e helft neemt AD afstand, als in de 50e minuut op rechts een goede combinatie op gezet wordt en de bal vervolgens diagonaal wordt binnengeschoten. 2-0. In de 55e minuut komt GWVV dichterbij als Jochem Geerts vanaf rechts doorbreekt en zijn voorzet, door een AD speler in duel met Cas de Neling achter de doelman wordt geschoven. 2-1. In de 62e minuut is GWVV dichtbij de gelijkmaker maar de bal wordt in de rebound, die na een schot van Thomas Wissing via de lat terugkomt in het veld, door Lars Hendrixen overgekopt. In de 77e minuut krijgt GWVV een penalty als Cas de Neling binnen de zestien in de rug wordt aangevallen. Cas schiet vervolgens de bal vanaf de elf meter onberispelijk binnen. 2-2. GWVV gaat uiteindelijk er toch met de buit vandoor als in de 79e minuut Sam Overbeek op links Cas de Neling diep stuurt en de bal terug wordt gelegd op Twan Berndsen die de bal laag binnenschiet. 2-3. In de 82e minuut komt GWVV met 10 man te staan als Sam Overbeek met zijn 2e geel en dus rood van het veld wordt gestuurd. AD'69 probeert nog wat te forceren maar kan niet door de GWVV defensielinie heen breken zodat de stand op 2-3 blijft staan.

Een wedstrijd waar beide ploegen duidelijk nog moesten wennen en waar GWVV uiteindelijk met de winst ging lopen en hiermee de eerste 3 punten van het seizoen 2020-2021 binnen heeft.

Volgende week speelt GWVV een thuiswedstrijd op de Buitenham tegen KSV uit Vragender. Aanvang 14:00 uur.