Ook dit jaar is vv GWVV weer actief voor zijn jeugdafdeling. De traditionele potgrondactie staat weer op het programma waarbij de opbrengst bedoeld is voor de GWVV-jeugd. Welkoop Silvolde is daarbij al die jaren de constante factor gebleken  en zal ook dit jaar weer garant staan voor de levering van deze potgrond. Na de geslaagde pilot van vorig jaar biedt GWVV dit jaar opnieuw de mogelijkheid aan de inwoners van Varsselder-Veldhunten en de omliggende dorpen hun potgrond op bestelling thuis te laten bezorgen. Drie zakken van 40 liter voor een tientje worden dan bij U thuis bezorgd door leden van de vv GWVV. Dit naar grote tevredenheid van de klanten die vooral het gesjouw met de grote zware zakken vervelend vinden. De afleverdagen voor de omliggende dorpen zijn vrijdag 6 en zaterdag 7 maart 2020.Op zaterdag 7 maart 2020 zal er de hele dag bezorging in Varsselder-Veldhunten zijn.
Het plaatsen van deze bestelling is eenvoudig te doen via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daarbij duidelijk aangeven;  Naam en adres, aantal zakken (3,6 of 9?) en voorkeurs dag (6/ 7 mrt). Betaling (zowel contant als machtiging is mogelijk) zal bij aflevering plaatsvinden.

Grijp je kans en wees er op tijd bij om je tuin voorjaar gereed te maken. Stuur eenvoudig die mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Svp bestelling doorgeven voor 4 maart 2020.