Vanmiddag heeft GWVV in Meddo met 1-2 gewonnen van sc Meddo. De wind speelde deze middag een belangrijke rol. Voor beide ploegen was dit lastig, omdat veel ballen een onverwachte wending kregen door de vlagen wind. Diepe ballen die over de achterlijn gingen en hoge ballen die weer terecht kwamen van waar ze vandaan kwamen. GWVV had in deze wedstrijd in de 1e minuut al op 0-1 kunnen staan wanneer Cas de Neling vanaf rechts wordt aangespeeld door Jochem Geerts, de bal ging daarbij maar net voorlangs. sc Meddo was enkele minuten later wel doeltreffend waardoor dat sc Meddo al vroeg in de wedstrijd op voorsprong kwam. Beide ploegen kregen in de 1e helft weinig kansen. In de 13e minuut schiet Jochem Geerts over het doel en in de 28e minuut weet GWVV doelman Casper Bussink met het been de bal uit de goal te houden. Ook in de 44e minuut is Casper Bussink de redder als hij de bal vanuit een schot weet te keren. GWVV komt kort voor rust op 1-1 als Lars Hendrixen in een wirwar van spelers de bal achter de keeper schuift. De 2e helft geeft de wedstrijd hetzelfde beeld en krijgt GWVV kleine kansjes door een schot van Menno Wenting en een schot in het zijnet van Kris Hebbink. In 68e minuut is het de goed ingevallen Robin Klompenhouwer die een bal diep aangespeeld krijgt van Cas de Neling. Robin is de keeper te snel af en kan de bal in een leeg doel binnen tikken. 1-2. sc Meddo probeert om toch de gelijkmaker te forceren maar keeper Casper Bussink is de gevierde man bij GWVV als hij een Meddo schot knap met de hand tot cornerbal verwerkt en zo GWVV aan de 3 punten helpt. Eindstand 1-2.

Een wedstrijd waar storm "Dennis" veel invloed had op het spel, waardoor dat er onverwachte spelsituaties ontstonden. GWVV neemt de drie punten mee naar Varsselder-Veldhunten ondanks dat het spel van beide ploegen niet hoogstaand was.

Volgende week is het carnavals weekend zonder voetbal, de week daarop, zondag 1 maart wordt de inhaalwedstrijd gespeeld op de Buitenham tegen KSV uit Vragender. Aanvang 14:00 uur.