GWVV heeft vanmiddag de wedstrijd tegen Fc Bergh in 's Heerenberg met 1-1 gelijkgespeeld. Fc Bergh was over de gehele wedstrijd de betere. Met goed en snel combinatievoetbal probeerden zij het GWVV lastig te maken. Ondanks het goede spel aan Berghse kant waren de gecreërde kansen in de 1e helft maar mondjesmaat. In de 8e minuut ging een bal net voorlangs en in de 37e minuut kwam GWVV goed weg bij een buitenspeldoelpunt. GWVV had in de 1e helft geen enkele kans en kwam hoofdzakelijk alleen maar aan verdedigen toe, wat GWVV overigens goed af ging.

In de 2e helft had Bergh in de 47e minuut een kans, maar het schot vanaf rechts ging voorlangs. Cas de Neling van GWVV werd in de 50e minuut in het centrum diep aangespeeld en speelde de bal vervolgens naar links, op de vrij staande Dirk Jansen. Dirk bedacht zich geen moment en scoorde fraai met een bekeken schot in de rechterbovenhoek. 0-1. In de 59e minuut krijgt Fc Bergh een penalty als een Bergh speler ongelukkig binnen de zestien ten val wordt gebracht. Vanaf de elf meter was Fc Bergh niet trefzeker door de bal naast te schieten. Ook in de 74e en 75e minuut is Bergh niet effectief als de ballen worden overgeschoten. In 86e minuut komt GWVV met een mannetje minder te staan als aanvoerder Dirk Jansen  een onnodige overtreding maakt op het middenveld en door de scheidsrechter wordt weggezonden. Toch komt Bergh in de 89e minuut nog op 1-1 als een teruggevallen bal op de zestien wordt binnengeschoten. Het had voor GWVV slechter af kunnen lopen als in de 93e minuut de bal door Bergh op de paal wordt geschoten en vervolgens in de rebound hoog over gaat. Eindstand 1-1.

Een wedstrijd waar FC Bergh beter voetbal op de mat legde, maar vaak niet door de stugge GWVV defensie heen kon breken. Ondanks de wat late tegentreffer kan GWVV tevreden zijn met een punt.

Volgende week zondag speelt GWVV op de Buitenham tegen KSV uit Vragender.