Vanmiddag heeft GWVV in Terborg met 2-3 gewonnen van Terborg. GWVV komt goed uit de start blokken als Jochem Geerts vanaf rechts goed doorkomt, zijn voorzet wordt echter verkeerd ingeschat waardoor het niet echt een kans wordt. In de 8e minuut komt GWVV goed weg als een harde terugspeelbal op keeper Casper Bussink net voorlangs gaat en Casper de bal ternauwernood voor de lijn kan wegwerken. In de 10e minuut wordt Cas de Neling diepgestuurd maar zijn schot wordt gepareerd door de Terborgse goalie. In de 12e minuut weet Casper Bussink een Terborgse kans goed te redden en in de 14e minuut gaat na een fout van GWVV de bal maar net voorlangs. In de 23e minuut komt GWVV op een 0-1 voorsprong als na goed voorbereidend werk van Cas de Neling, Robin Klompenhouwer wordt aangespeeld en Robin met een goede actie de vrij inlopendeThomas Wissing bereikt die vervolgens vrij binnen kan schieten. In de 29e minuut is GWVV even niet attent bij een Terborgse blessure en kan een bal die laag vanaf rechts wordt gegeven op simpele wijze bij de 2e paal worden binnengetikt. 1-1. In de 33e minuut weet Casper Bussink goed te redden als een verkeerd ingespeelde bal wordt opgepikt door Terborg en hiermee vrij doortocht heeft tot het doel. Kort voor rust wordt een kans van Cas de Neling gered door de Terborgse keeper waardoor de ploegen met een 1-1 stand de kleedkamers in gaan.

De 2e helft legt GWVV beter voetbal op de mat en komt in de 57e minuut op 1-2 als de bal snel en goed wordt doorgespeeld. Menno Wenting weet Dirk Jansen aan de linkerzijde aan te spelen die de bal in de verre hoek schuift waardoor dat een Cas de Neling bij de 2e paal simpel kan binnen tikken. In de 81e minuut wordt de bal van de lijn afgehaald als een corner van Dirk Jansen door Jochem Geerts op goal wordt gekopt. In de 84e minuut wordt het 1-3 voor GWVV als Cas de Neling de zojuist ingevallen Kris Hebbink diep wegstuurt en Kris de tegenstander er uit loopt en vervolgens binnen kan schuiven. In de 90e minuut heeft Jochem Geerts na een goede actie zelfs de 1-4 op de voeten maar de keeper redt ternauwernood. In 91e minuut krijgt Terborg nog een vrije trap op zo'n 20 meter vanaf het doel, deze wordt vervolgens goed in de kort hoek binnen geschoten. 2-3. Ook Cas de Neling krijgt net voor het eindsignaal nog een kans maar deze wordt niet verzilverd waardoor dat de eindstand op 2-3 komt te staan.

Een wedstrijd waar in de 1e helft beide ploegen aan elkaar gewaagd waren maar in de 2e helft kon GWVV het verschil maken en kwam hiermee dan ook niet meer in gevaar.

Volgende week zondag wordt de derby GWVV - Gendringen op de Buitenham gespeeld aanvang 14:00 uur.