GWVV heeft vanmiddag tegen AD'69 op de Buitenham met 5-2 gewonnen. Al in de 8e minuut komt GWVV op voorsprong als een bal via een stiftbal achter de AD verdediging valt en Robin Klompenhouwer op duikt en de bal langs de keeper weet te schuiven. 1-0. In de 12e minuut komt GWVV op 2-0 als een vrije trap door Sam Overbeek vanaf links in de doelmond terecht komt die vervolgens door iedereen wordt gemist. Ook de keeper weet de bal niet goed te onderscheppen waardoor dat de bal voor de voeten komt van Thomas Wissing die vervolgens simpel weet binnen te tikken. In de 35e minuut is het keeper Casper Bussink die bij een steekpass aan AD zijde de goal klein weet te houden en de bal vervolgens tot cornerbal kan verwerken. In de 41e minuut wordt het 3-0 voor GWVV als de AD goalie een handsbal maakt net buiten de zestien en de vrij trap door Sam Overbeek in de linkerboven hoek wordt geschoten. In de 44e minuut komt AD met 10 man te staan als een speler wordt weggezonden na een grove overtreding en forse duw op keeper Cappie. De 2e helft probeert GWVV de man meer situatie te benutten en nadat eerst Jochem Geerts net naast schiet is het in de 47e minuut wel raak als Cas de Neling de bal onderschept en deze aflegt op Thomas Wissing die de bal met een 'rollertje' in het doel schiet. Toch begint AD na deze fase met 10 spelers meer in de wedstrijd te komen en in de 53e minuut de 4-1 weet te maken als vanuit een cornerbal binnen wordt gekopt. GWVV krijgt hierna enkele mogelijkheden om de voorsprong verder uit te bouwen maar Ron Prinsen schiet na een combinatie maar net naast. In 79e minuut komt GWVV op 5-1 als Jochem Geerts binnen tikt na een een goede combinatie met Ron Prinsen. Ook de ingevallen Kris Hebbink krijgt na een een goede actie vanaf links een goed kans als zijn schot op de deklat terechtkomt. In de 84e minuuut is het AD die na een defensieve fout aan GWVV zijde nog op 5-2 komt als er in de korte hoek binnegeschoten kan worden.

Een wedstrijd waarin GWVV in de eerste helft al de wedstrijd bepaalde en in de 2e helft de wedstrijd goed kon uit voetballen.

Volgende week heeft GWVV een vrije zondag. Op 24 november wordt de derby tegen Etten gespeeld op Sportpark de Treffer in Etten aanvang 14:00 uur.

Kijk hier naar de foto's van de wedstrijd GWVV 1 - AD'69 1.