GWVV heeft vanmiddag op Sportpark 't Wellink de wedstrijd tegen koploper Fc Dinxperlo met 0-1 gewonnen. GWVV krijgt in de 5e minuut de eerste kans, als Cas de Neling vrij door kan breken in het centrum, de keeper weet de bal echter te keren. Dinxperlo was hiervoor ook al gevaarlijk geweest maar hierbij wist keeper Casper Bussink goed te redden. Ook in de 9e minuut moet Casper Bussink zich werpen in de strijd om de bal en weet zo ternauwernood te redden. Dinxperlo legt een beter voetbal op de mat maar kan niet echt tot reële kansen komen. GWVV probeert met uitvallen het Dinxperlo lastig te maken. In de 25e minuut schiet GWVV maar net voorlangs als een bal in de doelmond wordt gebracht en ook in de 32e minuut is GWVV dicht bij een doelpunt als Bart Rots de bal verrassend kan aannemen als de bal net achter de Dinxperlo'se verdedigingslinie valt, de bal gaat maar net over. In de 41e minuut is het Dinxperlo die vanaf de rechter zijflank goed weet voor te zetten waarbij de bal in de afronding in het zijnet wordt gekopt. In de 42e minuut scoort GWVV de 0-1 als een cornerbal door Thomas Wissing vanaf links hoog wordt ingebracht en Cas de Neling bij de 2e paal vrij kan binnen koppen. Kort hierop komt GWVV met de schrik vrij, als Dinxperlo maar net voorlangs schiet. Net voor rust is GWVV zelfs dicht bij 0-2 als een corner variant door Sam Overbeek op goal wordt geschoten en Jochem Geerts hierbij in de kluts maar net naast kopt.

In de 2e helft is het voor GWVV belangrijk om Dinxperlo van de goal af te houden. Toch komen de ballen van Dinxperlo regelmatig vanaf de flanken, maar kan Casper Bussink de ballen tijdig onderscheppen. In de 52e minuut knikt Cas de Neling bijna de 0-2 binnen, maar de Dinxperse goalie staat hierbij goed opgesteld. Dinxperlo blijft drukken op de GWVV defensie maar vindt telkens keeper Casper Bussink op z'n weg. Ook de GWVV defensie staat stevig, waardoor dat het geloof van een overwinning op de koploper begint te groeien. GWVV kan in die fase alleen maar enkele kleine speldenprikjes uit delen. Ver in blessuretijd heeft Dinxperlo nog enkele goede kansen, maar verder dan een kopbal die net over gaat en een schot van Dinxperlo die de uitstekende keepende Casper Bussink pakt komt het gelukkig niet voor GWVV. Eindstand 0-1.

Een wedstrijd waar GWVV tegen het voetballend vermogen van Fc Dinxperlo goed weerstand weet te bieden en op het juiste moment weet te scoren waardoor dat de 3 punten mee naar Varsselder-Veldhunten gaan.

Volgende week zondag speelt GWVV op de Buitenham tegen AD'69 aanvang 14:00 uur.