GWVV heeft zondag op de Buitenham tegen Ulftse Boys met 1-1 gelijk gespeeld. GWVV kwam al in de 8e minuut op voorsprong door een perfect ingeschoten vrije trap van aanvoerder Dirk Jansen. In de 1e helft krijgen beide ploegen weinig kansen en zijn beide teams in het eerste half uur in balans. Daarna komt Ulftse Boys sterker op en krijgt in de 32e, 33e en 35e minuut kansen om tot scoren te komen. De goed keepende Casper Bussink weet deze kansen te onderscheppen waardoor dat GWVV met een 1-0 voorsprong de kleedkamer in gaat. In de beginfase van de 2e helft is Ulftse Boys de beter voetballende ploeg en weet dan ook in de 50e minuut langszij te komen als keeper Casper Bussink een vrije trap niet goed verwerkt en Ulftse Boys de bal voor het intikken heeft. Hierna golft het spel heen en weer en krijgen beide ploegen kansjes. Na de wissels bij GWVV wordt het spel beter aan GWVV zijde en kunnen zo ook beter druk zetten op de Ulftse Boys defensie. Cas de Neling schiet in de 69e minuut over na een defensieve fout aan de Boys kant. In de 84e minuut krijgt JP Luciana zijn 2e gele kaart waardoor dat Ulftse Boys met tien man komt te staan. De vrije trap die hierop volgt wordt door GWVV slim genomen, zodat Dirk Jansen met zijn gemikt schot de bal op binnenkant paal doet belanden en hiermee dan ook de 1-1 als einduitslag op het scorebord blijft staan.

Een wedstrijd waar beide ploegen gewaagd aan elkaar waren en het gelijke spel van 1-1 dan ook een terechte uitslag is voor beide ploegen.

Volgende week speelt GWVV in Dinxperlo tegen koploper FC Dinxperlo op sportpark 't Wellink aanvang 14:30 uur.

Kijk hier naar de foto's van de wedstrijd GWVV - Ulftse Boys.