GWVV heeft vanmiddag de wedstrijd in Miste op sportpark "Den Tappen" tegen MEC met 2-3 gewonnen. GWVV komt al in de 4e minuut op een 1-0 achterstand als de bal, door keeper Casper Bussink ver voor zijn doel, verkeerd wordt ingespeeld. MEC weet de bal te onderscheppen en schiet de bal van verre afstand op het lege doel. Het sprintje van Casper Bussink komt net te kort om de bal nog voor de lijn te doen keren. 1-0. GWVV krijgt hierna in de 7e minuut een dot van een kans als Jochem Geerts aan de rechterkant doorbreekt en de bal perfect op Cas de Neling legt. Cas schiet echter voor een open doel op de lat. In de 10e minuut is het Cas die lekker binnenkopt als een scherpe cornerbal vanaf rechts wordt gegeven door Dirk Jansen De inlopende Cas de Neling geeft de verdediging het nakijken. 1-1. Op dat moment kent GWVV een sterke fase, en is het even later de opstomende Jelle Visser die net voorlangs schiet. Toch wordt het in de 18e minuut 2-1 als MEC een goede combinatie opzet door het midden en de bal zomaar vrij binnen geschoten kan worden. GWVV is hierna wederom bij de cornerballen enkele keren gevaarlijk maar echter zonder resultaat. Ruststand 2-1.

Na de rust is het Cas de Neling die wederom gevaar sticht als een doorkoppende bal van de ingevallen Bart Rots door Cas op doel wordt geschoten en de MEC goalie uitstekend weet te pareren. In de 48e minuut wordt het 2-2 als een scherp indraaiende cornerbal van Dirk Jansen via de 2e paal achter de doellijn verdwijnt. In de 56e minuut schiet Sam Overbeek via een MEC speler maar rakelings over. In de 67e minuut komt MEC weer goed weg als Cas de Neling diep wordt gestuurd en maar net voorlangs schiet. MEC probeert hierna GWVV meer onder druk te zetten en dit resulteert in de 83e minuut tot een kans voor de spits van MEC, die oog in oog komt te staan met keeper Casper Bussink die de bal voortreffelijk weet te pakken. Hierna krijgt GWVV weer enkele kansen door de ingevallen Kris Hebbink waarbij de keeper de bal goed pareert en een vrije trap van Dirk Jansen waarbij de keeper de bal uit de onderhoek tikt. In de 88e minuut trekt GWVV toch aan het langste eind als de bal via een been van een MEC speler van richting doet veranderen en de MEC keeper hierbij op het verkeerde been komt te staan, waardoor dat de bal in de goal verdwijnt. 2-3. In de allerlaatste minuut krijgt MEC nog een kans, maar het schot gaat maar net naast. Eindstand 2-3.

Een wedstrijd op een glad veld waarbij beide ploegen redelijk in evenwicht waren maar waarbij GWVV toch wel de betere kansen kreeg. GWVV trok uiteindelijk het voordeel naar zich toe door een ongelukkige bal aan MEC's zijde. Na 3 gelijke spelen ging de winst nu wel mee richting Varsselder-Veldhunten.

Volgende week zondag wordt de derby GWVV - Ulftse Boys gespeeld op de Buitenham aanvang 14:00 uur.

Bekijk hier de gelijkmaker (1-1) van Cas de Neling.