20190915 GWVV scMillingenGWVV heeft zondag de laatste wedstrijd van de bekerserie met 2-3 verloren van sc Millingen. GWVV kwam in de eerste helft op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Twan Berndsen. sc Millingen kwam langszij en scoorde even later ook de 1-2. Voor rust kwam GWVV op gelijke hoogte door een doelpunt van Jochem Geerts. In de 2e helft moest GWVV in sc Millingen toch de meerdere erkennen want in de 2e helft scoorde sc Millingen nog een keer waarmee de eindstand van 2-3 op het scorebord kwam te staan. Door deze nederlaag is GWVV uitgeschakeld in de beker en kan het zich ten volle concentreren op de competitie. Volgende week wordt de 1e wedstrijd van de competitie gespeeld op de Buitenham tegen Fc Bergh uit 's Heerenberg.

Kijk hier voor de foto's van de bekerwedstrijd GWVV - sc Millingen.