Vanmiddag heeft GWVV een 1-4 overwinning behaald op Sportpark De Biel te Megchelen. GWVV kwam tegen kandidaat degradant SVGG heel sterk uit de startblokken en had met de kansen van resp. Cas de Neling, Ron Prinsen en het schot van Sam Overbeek al in de eerste vijf minuten op een 0-3 kunnen staan. SVGG stelde daar weinig tegenover en bij hen ontbrak het aan overlevingskracht. De enigste kans van SVGG was in de 6e minuut, maar Sven te Kaat stopt de bal met de voet. In de 15e minuut krijgt Ron Prinsen vanaf links een goede gelegenheid om te scoren maar keeper Wessel Wensink pareert de bal uitstekend. In de 22e minuut weet Ron Prinsen wel te scoren als een hoge bal van Jesse Peters van achteruit goed achter de Megchelse defensie valt en Ron Prinsen hier goed op anticipeert en de bal direct achter de keeper schiet. 0-1. In 36e minuut komt GWVV op 0-2 als een crosspass vanaf links op rechts wordt gegeven op Cas de Neling die de bal vervolgens op maat weet te geven aan Niels Schweckhorst die bij de 1e paal weet binnen te tikken. In de 45e minuut komt GWVV op 0-3 als een bal uit de kluts terecht komt bij Niels Schweckhorst die de bal met een 'fallrucksiehe' boven in de kruising schiet. De 2e helft neemt GWVV gas terug en komt in de 53e minuut op 0-4 als Cas de Neling de bal uit een cornerbal van Dirk Jansen binnenkopt. In de 60e minuut wordt een omhaal van Dominiek Seinhorst door de SVGG goalie gered. In de 88e minuut trapt dezelfde SVGG keeper Wessel Wensink de bal uit en ziet dat zijn GWVV collega Sven te Kaat de bal compleet verkeerd beoordeeld en met een stuit achter de doelman in het doel belandt. Eindstand 1-4.

Een wedstrijd die al in de 1e helft door GWVV werd beslist. SVGG liet met hun spel ook niet zien dat zij nog overlevingskansen zien in de 4e klasse C.

Volgende week zondag speelt GWVV op de Buitenham tegen Ulftse Boys die ook in de degradatiezone verkeerd. Aanvang 14:00 uur.

Kijk hier naar de foto's van de wedstrijd SVGG-GWVV.