Vanmiddag heeft GWVV 1 in Harreveld met 1-5 gewonnen van KSH. GWVV behaalde een vrij eenvoudige overwinning. In de 4e minuut is het Ron Prinsen die een vrije trap vanaf links in één keer in de lange hoek ziet verdwijnen. 0-1. In de 19e minuut in een soortgelijke situatie op rechts schiet Dirk Jansen een vrije trap al dan niet beroerd door Sam Overbeek de bal achter de keeper. 0-2. In de 39e minuut heeft KSH haar eerste kans maar hierbij redt Sven te Kaat uitstekend met zijn voeten. De mooiste goal van de middag valt in de 43e minuut als de bal uit een fraai opgezette aanval bij Niels Schweckhorst belandt en deze keurig weet af te leggen op Cas de Neling die de bal vervolgens eenvoudig binnen kan tikken.

De 2e helft komt KSH iets meer aan voetballen toe en in de 67e minuut wordt dan ook de 1-3 gescoord als de bal binnen wordt geschoten nadat deze van de lat terugkomt in het veld. GWVV is meteen na de aftrap effectief als de bal diep wordt gegeven op Cas de Neling die vervolgens netjes voorlangs legt en de inlopende Niels Schweckhorst binnen kan tikken.1-4. In de 77e minuut wordt er door de scheidsrechter een penalty gegeven na een overtreding van KSH binnen de zestienmeter lijn. Voor de van een schorsing teruggekeerde Niels Schweckhorst is het vervolgens een koud kunstje om vanaf de elf zijn 2e van de middag binnen te schieten. 1-5.

Een wedstrijd waar GWVV het makkelijk had, nadat ze al met een 0-3 voorsprong de rust in gingen en ook in de 2e helft voetballend meer brachten dan KSH.

Volgende week zondag speelt GWVV op de Buitenham tegen Terborg. Aanvang 14:00 uur.

 

 

 

Delen