20190324 GWVV DinxperloVanmiddag heeft GWVV in de wedstrijd tegen Dinxperlo op de Buitenham met 4-0 gewonnen. GWVV kwam al heel vroeg (4e min) in de wedstrijd op voorsprong. Een hoge bal vanuit rechtsachter (Jelle Visser) wordt perfect getimed door Cas de Neling die de bal in de lange hoek binnenkopt. 1-0. De kansen in de eerste helft gaan heen en weer en is GWVV in de 25e minuut dicht bij de 2-0 als Cas de Neling buitenkant paal raakt. In de 35e minuut is het wel raak als een hoge vrije trap vanaf rechts van Dirk Jansen vakkundig door Cas de Neling in de korte hoek wordt binnengekopt. 2-0. Dinxperlo is kort voor rust nog gevaarlijk maar het afgevuurde schot gaat maar net over. GWVV is na de rust de bovenliggende partij en krijgt Cas de Neling in de 63e minuut vrije doortocht op de Dinxperlo goalie. Cas weet ook de keeper te verschalken en kan vrij binnen schieten. 3-0. In de 67e minuut schiet Cas de Neling voor open doel tegen de paal. In de 68e minuut is het Ron Prinsen die scoort, door een vrije trap vanaf 20 meter laag langszij de keeper binnen te schieten. 4-0. Dinxperlo probeert nog tegengas te geven maar is niet bij machte om nog een tegentreffer te scoren. Wel had GWVV nog de 5-0 op de schoenen, maar Jochem Geerts faalt jammerlijk in de afwerking hiervan.

Een wedstrijd waarbij GWVV in de 1e helft nog weerstand ondervond van Dinxperlo maar na de 3e treffer was de wedstrijd gespeeld en kon Dinxperlo niet veel meer in brengen.

Volgende week heeft GWVV 1 vrijaf, op zondag 7 april speelt GWVV tegen KSH op sportpark 't Hach te Harreveld.

Kijk hier naar de foto's van de wedstrijd GWVV - Dinxperlo.