20190322 GWVV1winnaarPlaybackshowVrijdagavond is de 2e editie van de GWVV playbackshow gehouden, waar de organisatie in handen lag van de activiteitencommissie.
De organisatie had gezorgd voor een goede en sfeervolle ambiance in het Dorpshuus. Bij binnenkomst kreeg iedereen als welkom een likeurtje aangeboden die meteen al in goede smaak viel. Om 20:00 uur werd de avond geopend door spreekstalmeester van deze avond Ron Prinsen. De aftrap werd gedaan door het bestuur die Boney M vertolkte. De jury die dit jaar bestond uit de gastjuryleden Arthur ter Voert en Olga Drevers en vast jurylid Jos van Toor was te spreken over de openingsact waarbij door het bestuur de pasjes goed waren ingestudeerd. Ook Bobby, vertolkt door bestuursnotuliste Hildegard, voerde de spastische dancemoves met souplesse uit. Na deze openingsact volgden er acts uitgevoerd door oa. GWVV 1, 2, 4 en de jeugd JO-19-2, tevens waren er acts van duo’s en voerde Ino Zweers een solo optreden op van the Cure. Het publiek kreeg waar voor hun geld want alle optredens waren van een hoog amusementswaarde. De jury stond dan ook aan het eind van de avond voor een moeilijke beslissing. Na lang beraad kwamen de juryleden dan ook met de einduitslag op het podium.
De JO19-2 kregen de aanmoedigingsprijs uitgereikt, zij vertolkten met het hele team de Biermusketiers, waarbij zij de flesjes in de krat op gelijke maat lieten klinken. De originaliteitsprijs ging naar Ino Zweers en de hoofdprijs ging deze avond naar GWVV 1 met de vertolkte medley van de 'De Zevendronk'. De jury was unaniem van mening dat dit zeker in de geest van ‘teamspirit’ de best uitgebrachte song was van deze avond.
 
Een geslaagde avond waar het bij GWVV een keer niet in het teken stond van voetbal, maar in een avondje amusement van de bovenste plank.
Iedereen bedankt die deze mooie gezellige avond mogelijk hebben gemaakt.
 
Delen