Vanmiddag heeft GWVV met 6-2 verloren tegen koploper VVG'25. De wedstrijd tussen de nummer 1 en nummer 2 van de 4e klasse C liet zien waarom VVG'25 met een grote voorsprong de ranglijst aan voert. GWVV kwam er in de 1e helft niet aan te pas. VVG'25 komt in de 7e minuut op voorsprong als uit een voorzet vanaf rechts vrij binnen gekopt kan worden. In de 16e min. kopt VVG'25 uit een cornerbal maar net voorlangs. In de 20e minuut wordt een vrije trap vanaf rechts door VVG'25 in de lang hoek binnengeschoten. 2-0. In de 30e minuut krijgt VVG een penalty toegewezen als GWVV de tegenstander licht toucheert, de scheidsrechter ziet er een penalty in. Deze wordt feilloos binnengeschoten. 3-0. In de 38e minuut laat GWVV enorme steken vallen, door onoplettendheid in de defensie, kan VVG vrij doorkomen en scoren. 4-0. In de 42e minuut krijgt GWVV de eerste kans van de wedstrijd, de VVG goalie redt echter uitstekend met de voet. In de rebound schiet Dominiek Seinhorst over.

In de 2e helft lijkt GWVV zich te herpakken als Ron Prinsen de bal vol op de pantoffel neemt, na een teruggelegde bal, en binnenschiet. 4-1. Kort hierop is het wederom Ron Prinsen die op goal schiet, de keeper van VVG weet deze echter goed te pareren. In de 54e minuut krijgt ook GWVV een penalty toegewezen uit een soortgelijke situatie als in de 1e helft. Dirk Jansen schiet deze van de elf meter goed binnen. 4-2. Hierna is het offensieve spel van GWVV over en neemt VVG weer de touwtjes in handen. Nadat Sven te Kaat eerst goed weet te redden bij een vrije trap is het in de 64e minuut wel raak als een diagonaal schot achter keeper Sven te Kaat belandt. 5-2. VVG blijft op zoek gaan naar een nog grotere uitslag en de teller komt dan ook op 6 te staan als Sven te Kaat de bal uit een schot stopt en VVG alsnog in de rebound weet binnen te tikken. Eindstand 6-2.

Een terechte overwinning voor VVG'25, waarbij VVG'25 een maatje te groot bleek voor GWVV.

Volgende week zondag 24 maart speelt GWVV een thuiswedstrijd tegen sv Dinxperlo aanvang 14:00 uur.