Stormachtige wedstrijdVanmiddag heeft GWVV in een 'stormachtige' wedstrijd met 1-1 gelijkgespeeld tegen sv Loil. In deze wedstrijd kon eigenlijk niet gesproken worden over normale omstandigheden. Door de storm die over De Buitenham raasde was van normaal voetbal geen sprake. Veel ballen kwamen niet aan en veel ballen gingen over de zij- of achterlijjn door de harde wind. Toch komt GWVV in de 12e minuut op een 1-0 voorsprong als Dominiek Seinhorst de bal in het centrum de bal weet af te leggen op Jochem Geerts, die vervolgens de bal via de paal bij Cas de Neling ziet terechtkomen die de bal vrij binnen kan schieten. In de eindfase van de 1e helft komt GWVV goed weg als een schot net naast gaat en Sven te Kaat 2x over goed weet te redden.

In de 2e helft worden door beide partijen weinig kansen gecreeërd en kan GWVV geen voordeel halen uit de wind. In de 59e minuut komt sv Loil langszij als er niet goed gedekt wordt bij GWVV en sv Loil goed gebruikmaakt van deze situatie door de bal in de lange hoek te schuiven. In de 82e minuut heeft GWVV nog één mogelijkheid om toch nog op voorsprong te komen maar het schot van Ron Prinsen gaat maar net voorlangs.

Al met al een wedstrijd die geen wedstrijd was door de storm. Beide partijen waren gezien de omstandigheden gewaagd aan elkaar. Waarbij de einduitslag 1-1  een terechte einduitslag is.

Volgende week zondag 17 maart speelt GWVV een uitwedstrijd op "De Pol" tegen koploper VVG'25 aanvang 14:00 uur.

Kijk hier naar de foto's van de wedstrijd GWVV - sv Loil.

 

 

Delen