Vanmiddag heeft het 1e elftal van GWVV op de Buitenham een 2-1 overwinning behaald op Keijenburgse Boys. GWVV had in de beginfase het betere van het spel en had in de 8e minuut al een goede kans om op voorsprong te komen, echter de kans van Ron Prinsen wordt door de keeper gekeerd. In de 17e minuut heeft GWVV nog een betere kans als een hoge voorzet van Cas de Neling vanaf rechts bij de vrijstaande Dominiek Seinhorst komt die niet zelfzuchtig is en de bal teruglegt op Ron Prinsen. Wederom wordt de bal gekeerd door de keeper. In de 22e minuut wordt de bal, die na een schot op de paal van Sam Overbeek terugkeert in het veld, door Ron Prinsen op de zestien met een lepe trap binnengeschoten. 1-0. Kort voor rust komt Keijenburg met enkele goede kansen, maar door goede reflexen van keeper Sven te Kaat worden deze kansen niet verzilverd.

Na de rust komt GWVV in de 53e minuut op een 2-0 voorsprong als een defensieve fout door GWVV in de persoon van Jochem Geerts bestraft wordt. Keijenburgse Boys geeft na dit doelpunt wat tegengas maar verder dan enkele plaagstootjes komt het niet. GWVV schiet in de 70e minuut maar net voorlangs. Keijenburg probeert de aansluitingstreffer te forceren als in de 77e minuut de bal na een uitbraak op rechts in het zijnet wordt geschoten. In de 92e minuut is het dan wel zover als een de bal uit een cornerbal wordt binnengekopt. 2-1. De tijd voor Keijenburgse Boys is echter te kort om nog langszij GWVV te komen zodat de stand 2-1 op het scorebord blijft staan.

Een wedstrijd waar GWVV in een betere fase in de 1e helft de score verder uit had moeten bouwen. Door het uitblijven van doelpunten bleef Keijenburg in de wedstrijd, waardoor dat het tot op het einde van de wedstrijd spannend bleef.

Volgende week wordt er op de Buitenham carnaval gevierd onder leiding van Sjaak de eerste. Een week later (10 maart) komt sv Loil op bezoek op de Buitenham. Een belangrijke wedstrijd voor de 2e periode waarin GWVV momenteel de ranglijst aanvoert.

Kijk hier voor de foto's van de wedstrijd GWVV - Keijenburgse Boys.

Delen