Wedstrijdverslag 10 februari 2019  GWVV – Sprinkhanen door onze neutrale supporter/verslaggever Ap de Swart;

Op deze winderige zondag starten de geel/witten met tegenwind tegen de gasten uit Nieuw Dijk. Sprinkhanen kwam fel uit de startblokken en schuwde de duels niet, dit leidde tot enkele overtredingen. GWVV die het spel dicteerde kwam in de 10e minuut op een 1-0 voorsprong door aanvoerder Ron Prinsen, alleen zag de leidsman hier buitenspel in en werd helaas het doelpunt afgekeurd! In de 15e minuut was het wel raak voor GWVV, de centrale van Sprinkhanen drukte de bal onfortuinlijk achter zijn eigen keeper. Lopende de eerste helft werd het spel rommelig wat leidde tot veel balverlies en verkeerde passen! Toch bleef GWVV het spel dicteren, de gasten uit Nieuw Dijk waren niet bij machte om zich te mengen in het spel. Na enkele kansen voor GWVV en een sporadisch schot van Sprinkhanen ging men met een 1-0 voorsprong rusten!
Na de thee was er niets in het spelbeeld veranderd, GWVV had het initiatief en dicteerde het spel. Met behulp van de wind konden de geel/witten meer gebruik maken van hun snelheid voorin, wat leidde tot enkele goede kansen voor Cas de Neling. Sprinkhanen werd teruggedrukt in de verdediging en in de 79e minuut kregen de geel/witten loon naar werken. Cas de Neling scoorde 2-0 op aangeven van Sam Overbeek, de haantjes waren gebroken! De kers op de taart was de 3-0! Na een fantastische pass van Sven te Kaat op aanvoerder Prinsen die de bal geweldig controleerde en Sam Overbeek bediende die koelbloedig de 3-0 achter de keeper wist te plaatsen, de overwinning was een feit!

Volgende week zondag speelt GWVV tegen AD'69 in Aalten aanvang 14:00 uur.