20190106 NieuwjaarsbijeenkomstZondag 6 januari jl. werd de GWVV Nieuwjaarsbijeenkomst gehouden. Vooraf werd er door de actieve leden het snerttoernooi gespeeld. Waarbij door 4 teams een competitie op een half speelveld werd afgewerkt. Na de snert was het tijd voor de nieuwjaarsbijeenkomst. Om 13:00 stroomde het Dorpshuus vol met mensen die GWVV een warm hart toedragen waarbij de nieuwjaarswensen met elkaar werden uitgewisseld. Om 13:15 uur betrad GWVV voorzitter Jan Aalders het spreekgestoelte en heette iedereen van harte welkom. In zijn speech keek hij nog eens dunnetjes terug op het oude jaar, ook keek hij alvast vooruit. Op sociaal, sportief en organisatorisch vlak komen er een aantal dingen op ons af. Op sociaal vlak moeten wij als vereniging nadenken over zaken als respect op en langs het veld, ongewenst gedrag, duurzaamheid, rookbeleid en veiligheid. De TC (Freek van Arragon/Eugéne Lucassen) werd nog eens extra benoemd voor het vele werk die ze in de afgelopen weken hebben verzet, in de vorm van gesprekken met alle trainers, leiders, teammanagers en grensrechters. Dit om de zaakjes voor het seizoen 2019-2020 alweer voor elkaar te krijgen. Wat betreft het eerste elftal was de voorzitter blij om allen te kunnen melden dat Edwin Grotenhuis zijn contract als hoofdtrainer bij GWVV 1 met een jaar heeft verlengd.

De voorzitter eindigde zijn toespraak om iedereen een bijzonder goed 2019 toe te wensen en dat al de wensen in vervulling mogen gaan. Voetballend hoopt de voorzitter op een fantastisch mooi en sportief jaar. Hij dankte iedereen voor de aandacht.

Na de nieuwjaarstoespraak werden de jubilarissen in het zonnetje gezet. Het afgelopen jaar waren dit Henk Masselink (25 jaar lid), Ino Zweers, Tom Wanders (beiden 40 jaar lid) en Leo Jansen (50 jaar lid). Voor elke jubilaris had de voorzitter een persoonlijk woordje klaar, menig anekdote werd dan ook voor het voetlicht gehaald. Zij kregen allen het verdiende GWVV speldje opgespeld. Willie Fischer (25 jaar) was helaas deze middag verhinderd.

Na de huldigingen werd er onderling, onder het genot van een drankje en een hapje, nog lang gezellig na gekletst.

Kijk hier voor de foto's van de Nieuwjaarsbijeenkomst 2019.