Vanmiddag heeft GWVV een ruime 1-5 zege behaald op 't Peeske te Beek. De 1e helft werd er van beide kanten uit weinig kansen gecreëerd. Alleen een schot van Cas de Neling in de 6e minuut vormde nog enigzins voor gevaar. Het voetbal oogde op dat moment rommelig en weinig inspiratievol. Toch hielp de Peeske keeper GWVV in het zadel als in de 34e minuut vanaf links een vrije trap door hem compleet gemist wordt en de bal achterin terecht komt bij Cas de Neling die de bal vervolgens in de lange hoek binnen schiet. 0-1. Kort daarop komt GWVV zelfs op 0-2 als Jochem Geerts de bal vanaf rechts keurig naar het midden aflegt waarbij Ron Prinsen beheerst binnen kan schieten. Met een 0-2 stand gaan beide ploegen dan ook de kleedkamers in. Na de rust (46e minuut) maakt GWVV direct de 0-3, die tot stand komt door Niels Schweckhorst, die de bal keurig geplaatst langs de keeper plaatst. GWVV zit hiermee op rozen en de wedstrijd is hiermee gespeeld. Peeske kan hier op enkele kansjes na weinig tegenover zetten. In de 65e minuut wordt de bal vanuit de doelmond teruggelegd op Sam Overbeek die vervolgens de bal maar net over schiet. In de 74e minuut komt GWVV op 4-0 als Dominiek Seinhorst vanaf rechts de bal goed voorlangs legt en de instormende Tim Jansen de bal binnen kan schieten. In de 78e minuut wordt een GWVV corner door Dirk Jansen op de 20 meter teruggelegd op Sam Overbeek die vervolgens verwoestend de bal laag binnenknalt. 0-5. In de 83e minuut krijgt GWVV toch nog een tegentreffer te incasseren als een klutsbal na een corner door 't Peeske binnen wordt geschoten. Eindstand 1-5.

Een wedstrijd waarbij GWVV in de 1e helft 2 momenten kende waarbij het naar een 0-2 uitliep. De GWVV treffer na de rust was bepalend voor de rest van de wedstrijd, de voorsprong kwam hierna voor GWVV niet meer in gevaar.

Volgende week zondag 2 december speelt GWVV op de Buitenham tegen SVGG uit Megchelen. Aanvang 14:00 uur.