20180907 Dartavond GWVVNa een paar jaar is het inmiddels een traditie geworden om het nieuwe seizoen te starten met een dart avond. Behalve de dart competitie is het belangrijk om na de zomerstop elkaar weer te ontmoeten. Even bijpraten wat we allemaal hebben meegemaakt en nieuwe spelers welkom heten binnen je team c.q. vereniging.

Op vrijdagavond 9 september traden 12 teams van 2 personen aan om te strijden om de darttrofee 2018. De dartclub Varsselder had een belangrijk deel van de organisatie op zich genomen, daardoor verliep het toernooi vlekkeloos. Daarvoor dank.
Jordy Steverink en Sven Kuipers wisten de 3e plaats te bemachtigen. Na een spannende finale werden Jim Weijkamp en Cas de Neling de dart kampioenen van 2018. Zij versloegen in de finale father & son van Remmen (Stijn en Marco).
De opkomst was misschien niet erg groot, maar diegene die er wel waren hebben een geweldige avond gehad met lekker darten en veel plezier. Zorg ervoor dat je bij een volgende activiteit deze gezelligheid niet mis loopt en ben dan wel aanwezig.

Kijk hier naar de foto's van deze dartavond.