Robin induelGWVV 2 heeft donderdagavond de druk bezochte kampioenswedstrijd met 2-1 verloren van vv VIOD 3. De eerste helft waren de partijen gewaagd aan elkaar, GWVV kwam goed uit de startblokken maar het vervolg van de snelle aanval was echter niet goed genoeg. VIOD kwam in de 12e minuut door een 'GWVV-foutje' op een 1-0 voorsprong. De bal die vanaf de zijkant kwam, werd door een VIOD speler over keeper Casper Bussink gekopt. 1-0. GWVV probeerde hierna wat te forceren om al snel weer op gelijke hoogte te komen, dit lukte echter niet. VIOD bleef voorin gevaarlijk maar de GWVV defensie gaf hierin weinig weg. In de laatste fase van de 1e helft voerde GWVV de druk nog verder op, maar op een kopbal van Robin Klompenhouwer en een schot vanuit de 2e lijn van Chiel le Comte na werd het niet echt gevaarlijk voor VIOD. Wel had scheidsrechter Reijmer na een overtreding de bal op de stip kunnen leggen voor GWVV maar dit werd door hem weggewuifd.

De 2e helft had VIOD de wedstrijd onder controle en kwam al snel in de 2e helft (49e min) op een 2-0. Nadat de boomlange VIOD spits goed doorzette en de GWVV verdediging het nakijken had rolde de bal in de korte hoek. 2-0. GWVV probeert met wat wisselingen en door achterin 1 op 1 te spelen nog wel wat, VIOD is in de 2e helft geen enkel moment in gevaar geweest. GWVV komt in de 89e minuut nog op 2-1, waarbij Kris Hebbink een lage voorzet van Robin Klompenhouwer voor het intikken heeft. Eindstand 2-1. Hierdoor is VIOD 3 kampioen geworden in de 4e klasse 06 en sluit GWVV 2 de reguliere competitie af met een verdienstelijke 2e plek.

Kijk hier voor de foto's van de wedstrijd vvVIOD 3 - GWVV 2

Komende zondag speelt GWVV 2 de bekerfinale tegen PH2 op Sportpark Het Diekman te Enschede aanvang 10:30 uur. Jongens succes!

Foto's van de kampioenswedstrijd volgen.