20180529 165842162 iOSVanavond heeft GWVV JO17-1 in de kampioenswedstrijd tegen Etten JO17-1 een 0-2 voorsprong opgebouwd. In de 47e minuut was het onverantwoord om nog verder te voetballen wegens het slechte weer. De arbiter had hiervoor ook al een keer een bliksemstop moeten inlassen.

GWVV JO17 had al in de 1e minuut op voorsprong kunnen staan als een voorzet van Jelle Boland door Douwe Flipse recht op de doelman af wordt gekopt. Ook in de 7e minuut is Douwe Flipse dichtbij maar zijn schot gaat maar net over.  3x  is scheepsrecht want in de 10e minuut kopt Douwe Flipse wel raak wanneer er een hoge bal vanaf de rechterflank door Timo Steenbreker wordt gegeven. 0-1. In de 13e minuut is het Maarten Wissing die als een stormram naar voren komt en met zijn afstand zwabberschot doel treft. 0-2. Na 10 minuten bliksempauze is het Douwe Flipse die een vrije trap maar net voorlangs schiet. GWVV heeft op dat moment het beste van het spel met leuk frivool voetbal. Toch wordt Etten bij de spaarzame aanvallen gevaarlijk, als in de 39e minuut de lat wordt geraakt. In de 2e helft is het Marijn Fukkink die zijn schot gestopt ziet door de Etten keeper. Kort daarop komt GWVV goed weg als Etten wederom de lat toucheert.

Na 7 min spelen in de 2e helft is het scheidsrechter Roerdink die de wedstrijd staakt ivm het onweer.

Komende zaterdag 2 juni wordt het spel hervat op sportpark De treffer te Etten, aanvang 18:00 uur. Er zijn dan nog 33 minuten uit te spelen!