20180331 172157848 iOSGWVV 1 heeft vanavond op de Buitenham met 3-2 gewonnen van KSH 1 uit Harreveld. In de 3e minuut had KSH op voorsprong moeten komen nadat aan de rechterkant na onnodig balverlies van GWVV werd doorgebroken. De voorzet werd op maat afgeleverd aan de KSH spits die oog in oog kwam te staan met keeper Sven te Kaat. De bal werd echter recht op Sven geschoten zodat het een makkelijke prooi werd. In de 12e minuut wordt door GWVV een goede combinatie opgezet in het centrum. Robin Klompenhouwer wordt uiteindelijk de weg belet waardoor de bal tot cornerbal wordt verwerkt. In de 20e minuut krijgt GWVV wederom een kans nadat een hoge bal vanaf links verkeerd wordt beoordeeld. Ook in de 23e minuut gaat de bal er niet in, nadat een voorzet vanaf rechts wordt geschampt op het hoofd en maar net voorlangs gaat. GWVV is op dat moment de beter spelende ploeg en KSH loert op de counter. In de 36e minuut is KSH dichtbij, maar Sven te Kaat weet uitstekend te redden. Net voor rust komt GWVV op voorsprong na een goede combinatie door het midden waarbij de bal uiteindelijk terecht komt bij de rechts vrijstaande Ron Prinsen die de bal vervolgens hoog binnen schiet. 1-0.

In de 57e minuut komt GWVV na een misverstand tussen de KSH goalie en verdediger op een 2-0 voorsprong. Dominiek Seinhorst reageert alert hierop en scoort. In de 59e minuut weet KSH de aansluitingstreffer te maken nadat een hoge bal vanaf rechts in de korte hoek binnen wordt gekopt. GWVV komt in de 60e minuut op 3-1 na een scherp indraaiende cornerbal van Dirk Jansen die binnen wordt gekopt door Dominiek Seinhorst. GWVV gaat na de 3-1 voorsprong slordiger voetballen en laat KSH vrij in het spel. De 3-2 is een logisch vervolg nadat een diagonaal schot wordt binnengeschoten. 3-2. GWVV had hierna enkele riante mogelijkheden om uit te lopen, maar de inzet van Lars Hendrixen wordt in de 72e minuut gestopt door de keeper. Ook in de 73e minuut zit het GWVV niet mee nadat een kopbal van Lars Hendrixen wel of niet achter de doellijn vandaan wordt gehaald en in de rebound Niels Schweckhorst op de lat schiet. In de 78e minuut wordt bij een goede actie van Dominiek Seinhorst vanaf links de bal op Ron Prinsen gelegd, de bal wordt verkeerd geraakt waardoor de bal naast het doel verdwijnt. Hierna probeert KSH alsnog te gokken op de gelijkmaker maar het offensief levert gelukkig voor GWVV geen goede kansen meer op waardoor dat de stand op 3-2 blijft staan.

Een wedstrijd waarbij GWVV in de 1e helft en het begin van de 2e helft het betere van het spel had en hierna de wedstrijd een beetje uit handen gaf waardoor KSH dichter bij kon komen. GWVV pakte het echter goed strijdend op waardoor de 3 punten werden behaald.

Volgende week zondag  speelt GWVV de derby op 't Oerseveld tegen Ulftse Boys aanvang 14:00 uur.

Kijk hier voor de foto's van deze wedstrijd.