Vanmiddag heeft GWVV 1 met 2-0 verloren tegen Vios Beltrum. De wedstrijd was voor de aanwezige toeschouwers niet leuk om naar te kijken. De 1e kans van de wedstrijd kwam er pas in de 23e minuut, maar de bal die Vios Beltrum vanaf links bij de 2e paal neerlegde werd verkeerd ingeschat. Voor GWVV kwam in de 31e minuut pas de eerste kans, Ron Prinsen werd binnen de zestien aangespeeld en kon in een halve draai de bal op goal schieten. Deze werd echter getoucheerd waardoor dat voor GWVV alleen een cornerbal overbleef. In de 44e minuut schatte Cas de Neling een hoge bal juist in waardoor de Vios Beltrum doelman in problemen kwam, de bal werd net voor de doellijn uitverdedigd. Het venijn zat hem in de 1e helft in de staart want GWVV kwam heel goed weg nadat een bal van Vios op GWVV doel met kunst en vliegwerk werd verwerkt door de GWVV defensie. Kort voor het rustsignaal zag Niels Schweckhorst zijn schot nog goed gestopt door de Vios goalie. In de 2e helft werd er iets meer voetbal op de mat gelegd door Vios Beltrum, waardoor GWVV Vios liet komen, wat in de 62e minuut resulteerde in de 1-0. Een schot vanuit de 2e lijn verdwijnt onhoudbaar voor keeper Sven te Kaat in het doel. In de 72e minuut weet keeper Sven te Kaat een kopbal uitstekend te stoppen. In de 74e minuut had GWVV op gelijke hoogte moeten komen, maar de voorzet die door Ron Prinsen voorlangs bij de 2e paal werd gegeven werd na het schot van Cas de Neling goed gestopt door de Vios keeper. In de 81e minuut komt Vios B. op een 2-0 voorsprong nadat de bal vanaf links over Sven te Kaat wordt gecurved. GWVV probeert hierna nog met opportunistisch voetbal wat te forceren maar op een kop kans na levert dit geen reƫle kansen meer op. Eindstand 2-0 in het voordeel van Vios B.

Een wedstrijd waar beide elftallen moeite hadden om de weg naar het doel te vinden. Vios B. ging hiermee beter om en won dan ook verdiend met 2-0.

Volgende week speelt GWVV een thuiswedstrijd tegen SVBV uit Barchem. Aanvang 14:00 uur.