Een week voor de carnaval mocht GWVV aantreden thuis tegen KSV uit Vragender.

Diverse wedstrijden werden afgelast in de 4e klasse C, maar in Megchelen en Varsselder kon het gewoon doorgaan. De leidsman uit de Steeg, de heer Takes, klaagde over wat pijntjes in de rug en vroeg om een back-up scheids te regelen. Het wedstrijdsecretariaat moest dus vol aan de bak om evt. een persoon in Varsselder te krijgen. Na diversen personen aan de lijn te hebben gehad, maar helaas konden deze niet onze kant op komen, bleek dat GWVV al op een 1-0 voorsprong was gekomen in de 8e minuut door een fraaie vrij trap van Tim Jansen. Maar echte kansen in het eerste half uur waren spaarzaam.
In de 37e minuut na een vreemde actie van Cas de Neling op het middenveld krijgt Niels de bal voor zijn voeten en bedenkt zich geen moment, met een fraai schot verschalkt hij de goalie van KSV, 2-0. Hierna zet KSV iets aan en dat resulteert tot wat kansen voor de ploeg uit Vragender. In de 42e minuut een mogelijkheid op de aansluittreffer, maar deze gaat net voorlangs. Net voor het rustsignaal is het wel raak, de 2-1 is daar.
Na de rust is het spel van GWVV zijde iets beter. In de 50e minuut schiet Niels na een voorzet van de rechterzijde van Jelle Visser net naast. In de 61e en 69e minuut komen er 2 frisse wissels, Sam Overbeek voor Dominiek Seinhorst en Jochem Geerts voor Jelle visser. Tussentijds had Ron na een voorzet van Niels de score op 3-1 moeten zetten, maar de fraaie volley belandde op de vuisten van de keeper.
Na 70 minuten zoekt Cas de Neling een combinatie met Ron Prinsen en dribbelt de 16 meter binnen en wordt hierbij ten val gebracht, penalty. Niels legt aan en de bal komt strak in de hoek, 3-1. Daarna heeft Ron nog een mogelijkheid om de 4e te maken, maar deze kans treft geen doel. Merijn van Arragon valt nog uit met een schouderblessure en wordt gewisseld door Thomas Wissing.

De 3 punten zijn binnen na een zeer matig potje in de kou. Donderdag a.s. nog wordt nog een oefenpot tegen Doetinchem gespeeld voordat er carnaval gevierd kan gaan worden.
De eerst volgende competitiewedstrijd is 18 februari a.s. tegen Marienveld deze wordt gespeeld op de Buitenham.