snerttoernooi2018Zondag jl. is er door GWVV afgetrapt voor het jaar 2018. Het snerttoernooi vormde de startactiviteit van deze dag. In totaal kwamen 39 spelers op dit toernooi af. De keepers konden hun team kiezen, zo ontstonden er 5 teams die elk 4 wedstrijden speelden. Hierna werd nog de finale gespeeld om de plaatsen 1 t/m 4. Uiteindelijk was het team Koen (Bussink) die de finale won met 2-0 van het team dat de meeste punten haalden in het toernooi. De goals werden gemaakt door Douwe Flipse en Mick Besselink. Waarvan de goal van Douwe er één was om in te lijsten. We hopen in 2018 meer van zulke doelpunten te zien bij G.W.V.V.. Hierna werd er gedoucht en kon er genoten worden van overheerlijke erwtensoep, klaargemaakt door de huismeesterkoks Els en Like.

Kijk hier naar de foto's van het snerttoernooi.

Om 13:00 begon de Nieuwjaarsbijeenkomst waarbij voorzitter Jan Aalders zijn Nieuwjaars speech hield waarbij hij het jaar 2017 nog eens memoreerde. Hij wenste iedereen een heel goed, vooral gezond en succesvol 2018 toe. GWVV 4 kreeg uit handen van penningmeester André Jansen een envelop met munten overhandigd omdat zij zich 'Herbstmeister' mogen noemen.

nieuwjaarsbijeenkomst2018Na de speech werden de jubilarissen in het zonnetje gezet, waarbij de voorzitter voor ieder apart een persoonlijk woordje had. In 2017 waren Hans Bruins, Harm te Kaat, Arno Geurts en André Lippets de 25-jarige jubilarissen. Ferenc Schepers en Dennis Boerboom de 40-jarige jubilarissen en de 50-jarige jubilarissen Theo van Niersen en Gert Evers. Bij deze feliciteren wij al de jubilarissen.

Van Jan Roes werd er op deze nieuwjaarsbijeenkomst officieel afscheid genomen als secretaris van GWVV. Jan heeft dit vier seizoenen op zich genomen. Jan werd bedankt en kreeg uit handen van de voorzitter als blijk van dank een cadeaubon overhandigd. Jan bedankt voor het vele GWVV werk.

Ook de Vieftigclub had een verrassing in petto. Het bestedingsdoel die in oktober werd uitgekozen werd nl. gepresenteerd door de grensrechters van GWVV. Een complete nieuwe outfit (all season) voor alle senioren grensrechters van GWVV. Het zag er allemaal fraai uit.

Na de gesproken woorden werd er nog gezellig samen geklonken op het nieuwe jaar. 

Kijk hier naar de foto's van de nieuwjaarsbijeenkomst.