20170910 Dominiek in actieVanmiddag heeft GWVV 1 haar 2e wedstrijd gewonnen in de bekerstrijd in Groep 3-51. Vorige week werd er met 2-4 gewonnen van MvR. Vanmiddag ging het de 1e helft gelijk op, maar was VIOD met de lange ballen naar voren enkele malen gevaarlijk. GWVV kwam in de 2e helft beter tot hun recht en werd het door een 'beauty' van Ron Prinsen 1-0. Hij schoot de bal vanaf zo'n 20 meter lekker binnen. Hierna was het wederom GWVV die door middel van goed combinatiespel aan de rechterzijde wist te scoren. De perfecte voorzet van Niels Schweckhorst werd door Cas de Neling binnen getikt. 2-0. Hierna kwam VIOD meer in het spel en wisten hierdoor ook meer kansen te creëren. De scheidsrechter legde in de 80e minuut de bal op de stip na een overtreding van GWVV zijde. Deze werd achter keeper Sven te Kaat geschoten waardoor het in de laatste fase van de wedstrijd toch nog spannend werd. GWVV kon echter aan de spanning een eind maken nadat Tim Jansen vanuit een vrije trap vanaf de rechterzijde de bal binnenkopte. Eindstand 3-1.

Volgende week zondag volgt de laatste van de poulereeks tegen VVL 1 in lengel aanvang 14:00 uur.

Kijk hier naar de foto's van deze wedstrijd.