Back to Top

GWVVlogo-RGB web             Accommodatie                  shirt geel wit Mecking Sportshop FC ZWW zonder adres gecomprimeerd


gras hoofdveldG.W.V.V. is gehuisvest aan de Berghseweg 7N op sportcomplex "De Buitenham".

Sinds 1975 worden de wedstrijden hier gespeeld, nadat het complex "De Pavert" met de bekende waterpomp en de "nood kleedkamers' moest worden verlaten voor woningbouw. Treurig was dit allerzins omdat G.W.V.V. er een prachtig complex voor terugkreeg achter de kerk, de weemoed naar het oude complex blijft wel altijd aanwezig . Het nieuw complex bevatte twee velden, een trainingshoek met de benodigde kleedkamers en een sporthal waarbij met slechte weersomstandigheden in getraind kon worden. De sporthal word beheerd door Stichting Sportbelangen. Veel eigen werkzaamheid is er verricht door de inwoners van Varsselder-Veldhunten. En dit resulteerde uiteindelijk in sportcomplex "De Buitenham".

Gemeenschapszin Waargemaakt Varsselder Veldhunten staat dan ook op de eerste steen die destijds werd gelegd door Leo Jansen en dhr. Arendonk. De opening van het complex werd verricht door burgemeester Cramwinckel. 

Aftrap door 'bouwvoorzitter' Dhr. Arendonk

Aftrap door de toenmalige voorzitter Dhr. Aarendonk bij de opening van het
sportcomplex "De Buitenham"waarbij G.W.V.V. 1 tegen Ulftse Boys 1 hun eerste wedstrijd speelden op het hoofdveld.


De overgang naar het nieuwe sportcomplex bleek een gouden greep want er ontstonden als paddestoelen uit grond andere (sport)verenigingen, wat een enorme bloei betekende voor het sociale leven in ons dorp. In de loop der jaren is er op het sportcomplex het èèn en ander bijgebouwd, door een vooruitstrevende blik van het toenmalige G.W.V.V. bestuur is het een accommodatie geworden waar G.W.V.V. trots op kan zijn. We kunnen dan ook gerust zeggen dat we onze gasten met trots verwelkomen op sportcomplex "De Buitenham".

Hieronder een kort overzicht van wat er na het realiseren van het sportcomplex er bij is gekomen.

1980 De tribune
enkele oud-bestuursleden opperden het idee om voor de 'oude' dag het voetbal niet meer vanaf achter de omheining te willen bekijken maar vanuit een tribune. Van het èèn kwam het ander en doordat èèn van deze oud bestuursleden een staalbedrijf bezat was de sponsoring van de staalconstructie gauw rond. De overige kosten werden gedekt door schenkingen, NSF subsidie en het uitgeven van obligaties. Een bestaande tekening van voetbalclub Ratum werd aangepast naar eigen wensen. De organisatie van de bouw werd goed voorbereidt zodat in een kort tijdsbestek de bouw gerealisserd kon worden. Met man en macht werd er gewerkt en op 26 mei 1980 kon de opening worden verricht.
In 1999 werd de tribune voorzien van gele zwarte kuipstoeltjes die betrokken werden van uit stadion Kaalheide van Roda JC te Kerkrade. Als de tribune leeg is dan kan men de letters GWVV uit de zwarte kuipstoeltjes goed waarnemen, een enorme puzzel moet dit zijn geweest. Op de achterwand is een schildering van een voetballer aangebracht met de tekst GWVV. Tevens is er een dankbord voor alle begunstigers geplaatst namens het bestuur.


 DSCN2228
DSCN2232DSCN2223


20230801 Banner sponsoren briefpapier 

 Sportvereniging G.W.V.V. Geel Wit Varsselder Veldhunten
Berghseweg 7N, 7076 AD Varsselder-Veldhunten
tel. 0315-630414 , e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.