Back to Top

Noaberschap VV

Deze pagina is bedoeld om tijdens de coronacrisis vraag en aanbod van hulp te koppelen. Een coordinatieplatform om de kwetsbare mensen in Varsselder-Veldhunten hulp te bieden waar nodig. U kunt door een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de Facebook pagina Noaberschap VV aanbieden of aangeven en/of u hulp nodig heeft en welke hulp u kunt bieden.

Ken je iemand of heb je zelf hulp nodig? Heb je opvang nodig voor de kinderen? Heb je boodschappen nodig? Is het voor je kind moeilijk om 3 weken school te
missen en heb je daarbij ondersteuning nodig? Wil je even een luchtje scheppen, maar heb je de zorg voor een (ziek) familielid? Heb je medicatie nodig? etc.
Wij bieden graag hulp aan! Vanuit de VDVV willen wij een klein lokaal platform oprichten om mensen die gezond zijn en momenteel en onverwachts meer vrije tijd hebben, te koppelen aan (kwetsbare) mensen die hulp nodig hebben.

Hieronder ziet u de gevraagde hulp en het aanbod. Wij plaatsen alleen de vraag/aanbod met indien van toepassing een datum, maar geen persoonsgegevens. Indien er een match is zullen wij de partijen met elkaar in contact brengen.

VRAAG

 

AANBOD