Vereniging Dorpsbelangen V-V  is een relatief jonge belangenvereniging, opgericht in 1997 met als doel de belangen te behartigen van de dorpsgemeenschap van Varsselder-Veldhunten. In het 25 jarig bestaan van VDVV heeft zij bewezen een belangrijke rol als "spin in het web" te kunnen vervullen en zaken voor elkaar te kunnen krijgen. Draagvlak intern /extern is hier bij een basisgedachte. Daarnaast strreeft VDVV altijd naar samenwerking. Samenwerken is een werkwoord en is dus een doorlopend proces.

Het huidige bestuur ( Lucy Aalders / Gwenda Luppes en Jelle Boland) is dringend op zoek naar versterking. Het liefst zouden we weer een 5 - koppig bestuur willen hebben. Met een voltallig bestuur kunnen we weer actief voortgaan op de ingeslagen weg. Een weg die de dorpsgemeenschap veel gebracht heeft. Een dorp waar het niet alleen goed wonen is,maar bovenal ook goed laeven is.

Dit willen we zijn allen toch ook graag in de toekomst zo houden?                                                                                             

  Vindt je een bestuursfunctie nog een stap te ver, belangstellenden kunnen uiteraard ook projectmatig meedenken / meehelpen. Zo zijn we op dit moment dringend op zoek naar personen die willen helpen met de realisatie van de laatste stappen qua realisatie van een lokaal ommetje. Een ommetje die het landschap levend maakt.

 

overleg

wervingsadvertentie VDVV