Ben je lid van de Rabobank, dan kun je de lokale clubs op een eenvoudige manier steunen. Van 5 t/m 27 september heeft de Rabobank weer de actie Rabo Clubsupport. De Rabobank stelt ieder jaar een bedrag beschikbaar voor steun aan verenigingen.

Aan de hand van het aantal stemmen die tijdens Clubsupportactie worden uitgebracht op een vereniging, krijgt elke vereniging een geldbedrag van de Rabobank. Ben je lid van de Rabobank, breng dan je stem uit op onderstaande vererigingen.

deelnemde clubs

Bankier je wel bij de Rabobank, maar ben je nog geen lid van de Rabobank?  Meld je dan aan als lid en dan mag je ook je stem uitbrengen op ……….! Het lidmaatschap van de Rabobank is gratis en kent geen verdere verplichtingen.

https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport

 

VDVV    Onder de vlag van VDVV functioneert het Activiteitenplatform, hierin werken partijen samen zoals Kivada / Jong-inn, Actiecomité en Oranjecomité. Zij organiseren mooie activiteiten zoals bv. Sinterklaasintocht, Haloween, Jong-inn, Koningsdag, Anschoev'n. Met uw stem kan het Activiteitenplatform deze activiteiten voor jong en oud blijven ontwikkelen.

Rabo 2022

De Zonnebloem afd. Ulft/Varsselder        Bezoeken aan zieken en lichamelijk beperkten, alsmede ontspannings activiteiten voor de doelgroep, zoals ontspanningsmiddagen, bezoek aan musea, schouwburg, enzovoort.

Fanfare "St. Gregorius"            Wij zijn de muziekvereniging uit Varsselder-Veldhunten en zorgen bij activiteiten in ons dorp voor de muzikale omlijsting. We geven op de basisschool Pius X muzieklessen aan de leerlingen, dit om kinderen kennis te laten maken met onze vereniging.

GWVV         Voor de jeugd hebben we nieuwe doelnetten en ballen en andere spelmaterialen nodig, de oude zijn echt op.

Vereniging Kerkgebouw    De vereniging wil het het kerkgebouw en de begraafplaats gelegen aan de Hoofdstraat 31 te Varsselder-Veldhunten, zonder winstoogmerk, in stand te houden teneinde het voortbestaan te garanderen zowel in algemeen als plaatselijk belang alsmede in cultureel en historisch belang. Dit doel wil zij tevens bereiken door samen te werken met andere verenigingen/stichtingen in Varsselder en Veldhunten. De afgelopen 2 jaar zijn wij druk geweest met een herinrichting van de begraafplaats en de buitenkant van het kerkgebouw. Wij willen graag de historie van de begraafplaats (ontstaan in 1917) zichtbaar maken op een aantal informatieborden die geplaatst zullen worden op de begraafplaats.

Dierenweide Varsselder   Dierenweide Varsselder Veldhunten is een leuke en toegankelijke kinderboerderij met boomgaard, bijenstand en moestuin. Een echte groene belevingsplek. Ons bestedingsdoel is het onderhouden en deels vervangen van de omheiningen van de weides. Verder is er onderhoud nodig aan het kippenhok en schuilverblijf van de varkens.

VSV Varsselder Veldhunten  Sportschieten met luchtdruk zowel jong als oud kan hier aan meedoen op dit moment zijn er dames en heren die mee schieten. Zijn lid van Schietbond Dinxperlo-Gendringen.  Het is hard nodig enige geweren te vervangen door geweren met een cilinder daar onze oudste schutter tegen de 80 loopt en wij graag een geweer er bij willen kopen die minder handelingen nodig heeft.

 Revolva is een recreatieve Volleybalvereniging in Varsselder. Ons doel  het is weer tijd voor de aanschaf voor een of meerdere volleyballen die gebruikt worden voor oefenavonden en wedstrijden.

Stichting Dierenhulp is een vrijwilligersorganisatie die in 1997 werd opgericht. Dit uit een belofte aan een ex zwerfhond Rakker genaamd. Voornaamste doel is het tegen gaan van dierenleed en het voorkomen van zwerfdieren. Dit doel behalen wij door sterilisaties uit te voeren. Onze aanpak heeft zich bewezen en tal van organisaties kopiëren deze inmiddels. Vrijwilligerswerk, geen directeuren, kantoren en overal reclame. Bij ons gaat elke cent naar de doelstellingen. meer info op www.dierenhulp.nl

Ons doel Sterilisaties voorkomen meer dierenleed. Immers wat niet geboren wordt kan en hoeft niet te lijden. Met name financieel minder draagkrachtigen worden door ons geholpen. Alle dieren tellen voor ons mee. Dieren hebben geen loket waar ze heen kunnen voor hulp. Het zijn dierenvrienden die voor hun rechten moeten opkomen en hun een stem geven. In een volwaardige samenleving is er plek voor mens en dier.

                            stemproces

 

                                           Jong en Oud samen volop in beweging