De afgelopen zaterdagen is er hard gewerkt aan de voorbereidende werkzaamheden voor realisatie straatwerk fase 2. Dit betreft de bestrating aan de voorzijde van het kerkgebouw. Aanpassingen zoals bv. riolering die je nu al niet meer ziet. Het klaarmaken van "de zandbaan", het realiseren van een keerwand...... Als alles volgens planning verloopt kunnen we komende zaterdag weer" een vlak dicht straten". We kunnen dan weer veel handjes gebruiken. Sowieso wordt het altijd gewaardeerd als u even belangstellend komt kijken als ons grootste kapitaal weer paraat staat en de handen uit de mouwen steekt. 

Een andere wens is dat we de voorzijde ook willen herinrichten tot een "tuin van ons allemaal." Hiermee vormt het kerkgebouw en het al gerealiseerde dorpsplein weer een geheel. Hiervoor zoeken we nog geld. We hopen dat uw stem binnen Rabo clubsupport ons hierbij geholpen heeft. Samen creëren we zo een echte tuin van ons allemaal. Door en voor het dorp gerealiseerd.

 Bekijk voortgang fase 2                                                                                                                                                                                 We kennen vrijwilligers binnen ons dorp in vele verschijningen. We hebben denkers /doeners/ een mix van beide. Nog geen vrijwilliger, we horen graag van u.We vinden vast iets waar we samen blij van worden. Want laten we wel zijn zonder onze vrijwilligers was ons dorp nu niet zo vitaal.
IMG 20211023 WA0023   leader met tekst 
IMG 20211023 WA0004