De afgelopen dagen is er nogal wat onduidelijkheid ontstaan over een publicatie van “Rijnlandhaven Makelaardij” op Funda.

Het betreft hier mogelijkheid tot woningbouw op locatie “de Zon".

In de publicatie op Funda wordt gesuggereerd dat dit plan in samenwerking met o.a. VDVV/ DKK tot stand is gekomen. Dit is totaal niet aan de orde.

Vanuit de werkgroep zijn er juist gevraagd om aanpassingen in dit plan.

Daarnaast wordt er gesuggereerd dat men zich kan inschrijven voor dit plan bij Rijnlandhaven en /of DKK Gelderland. Dit is niet correct.

16 December heeft VDVV in samenwerking met DKK Gelderland noodgedwongen een digitale terugkoppeling georganiseerd over het verloop van het Woonwensenonderzoek tot nu toe.

DKK Gelderland voert deze inventariserende rol uit in opdracht van Dorpsbelangen V-V.

Tijdens deze avond zijn een aantal locaties genoemd met een mogelijke wijze van invulling.

De daadwerkelijke invulling van locaties is afhankelijk van de volgende stap, nl. gegadigden uit Varsselder / Veldhunten / dan wel een duidelijke binding hebben met dorp, dienen zich te melden bij de procesbegeleider van DKK Gelderland Peter van Heek.  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uit deze aanmeldingen komt de concrete woonbehoefte voor de komende 4 jaar naar voren. Deze concrete woonbehoefte is leidend voor de verdere invulling van de verschillende locaties.

Het heeft dus geen zin om je te melden bij makelaar  en /of grondeigenaar !!

Wil jij /jullie graag wonen in Varsselder – Veldhunten en woon je in Varsselder-Veldhunten / dan wel duidelijke binding met het dorp dan is de enige manier zoals hieronder benoemd.

De enige manier om jouw /jullie wens kenbaar te maken is door het interesseformulier in vullen. Doe dit voor 1 januari as.

 

Woonwensenonderzoek DKK1