Maandag jl. hebben de vrijwilligers van de groene belevingsruimte samen met de kinderen uit groep 6, 7 en 8 het seizoen afgesloten. We hebben tulpen, narcissen en hyacinten geplant .

Het was  (en wordt) een leuk en bont geheel.

De kinderen zijn daarna getrakteerd op een gezonde verrassing.

Tot slot kreeg iedereen nog een zakje met tulpenbolletjes mee om deze thuis te planten.

Dit was voor ons (vrijwilligers) toch een bijzonder jaar omdat we pas na de vakantie de kinderen in kleine groepjes konden ontvangen.

Groep 6 is door Ineke Klompenhouwer en Leo Bruggeman bijgepraat over het bijenproject. Willy Schut kreeg ook weer assistentie in de dierenweide. In de tuin hebben Fred Maatman en Wiel Geelen hun best gedaan om de kinderen alles te vertellen en natuurlijk te laten proeven van alle kruiden die we daar aangeplant hebben.

Volgend voorjaar als de nu geplante bollen tot bloei zijn gekomen, willen we weer samen de draad oppakken zoals op de foto's te zien groeit onze basischool qua leerlingaantallen. Een mooi gegeven maar legt extra druk op onze vrijwilligers op maandagmorgen. vindt u het leuk om samen de kinderen wegwijs te maken in de wondere wereld van plant en dier.......wij begroeten u graag als vrijwilliger. Interesse neem even contact op met Wiel Geelen of stuur even mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 IMG 20201012 110001549 HDR IMG 20201012 110040350

IMG 20201012 110842862 HDR 6

3