Vereniging Dorpsbelangen Varsselder- Veldhunten is al enige tijd achter de schermen bezig om het plan voor herinrichting voorzijde Kerkgebouw gerealiseerd te krijgen.

Deze herinrichting omvat bestrating maar ook de "groenaankleding". De bedoeling is dat we het Kerkgebouw op deze wijze meer onderdeel laten uitmaken van van de al gerealiseerde metamorfose van de Hoofdstraat.

De herinrichting voorzijde is een deelproject van van het grotere plan om 't Dorpshuus en Kerkgebouw ook fysiek met elkaar te verbinden. In het grote plan werken 't Dorpshuus, Vereniging Kerkgebouw en Dorpsbelangen samen.

Kerkgebouwdelen

We zijn blij dat het Rabobank Cooperatiefonds ons plan voor om het Kerkgebouw en het dorp weer met elkaar in verbinding te brengen, ondersteund middels een financiele bijdrage.

Met deze bijdrage zijn we weer een stap dichterbij qua realisatie gekomen. De uiteindelijke realisatie doen we uiteindelijk met ons grootste kapitaal. Onze inwoners en alle andere betrokkenen die ons ondersteunen. Voor en door het dorp waargemaakt.

Rabo1 2  rabobank cooperatiefonds

IMG 20200412 WA0004  Logo VDVV transparant zonderlijn

Rabo3

Delen