Beste mede-inwoners,

Naoberschap betekent er voor elkaar zijn. Elkaar steunen. Helaas is dat op dit moment niet realiseerbaar op de manier waarop we het graag zouden willen.
We houden afstand van kwetsbare mensen, we komen niet meer op het werk, op school en missen het directe contact met onze naasten. Juist terwijl we nu elkaars steun goed kunnen gebruiken.

Als Dorpsbelangen willen daarom iedereen een hart onder de riem steken, samen met jullie. Door samen in beweging te komen.

Maak een boodschap op een spandoek, of een mooie tekening met stoepkrijt. Laat je zien op zaterdagochtend 18 april vanaf 11.00u. Wees creatief, maar houd je wel aan de regels van het RIVM.

Wij komen dan met een drone jullie en/of jullie boodschap filmen, maken van alle boodschappen een video en zullen deze vervolgens plaatsen op onze Naoberschap Facebookpagina, de dorpswebsite en het Youtube kanaal van Varsselder-Veldhunten. Dit kan dan uiteraard gedeeld worden met degene waarvoor de boodschap bedoeld is.
Een meer specifiek tijdschema met straatnamen zullen wij zaterdagochtend communiceren zodat jullie niet lang hoeven te wachten 😊

Meld je initiatief aan via onze Naoberschap VV Facebookpagina (Direct Bericht/DM i.v.m. privacy) of via email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. vóór vrijdagavond (17 april) om 22:00 uur. Geef hierbij je adres door, zodat wij weten waar wij moeten zijn en een route kunnen plannen. We filmen alleen op particuliere plekken die aangemeld zijn i.v.m. de privacywetgeving. Wil je dus mee doen: meld je aan!

Hieronder als voorbeeld twee recente drone video's die in ons dorp zijn gemaakt en een link met voorbeelden en ideeën van andere dronebeelden gemaakt in Nederland: https://www.ad.nl/video/kanalen/nlblijftthuis~c990/series/dronebeelden~s2390

Bestuur Dorpsbelangen