Dat Varsselder- Veldhunten een rijk en gevarieerd verenigingsleven heeft, weet een ieder.

Maar Varsselder- Veldhunten en directe omgeving kent ook vele ondernemers. Op de achtergrond steunen deze vaak het verenigingsleven.De diversiteit aan ondernemers is groot. Als nieuwe inwoner is het vaak niet inzichtelijk, wat er allemaal aan lokale kwalitatief zeer goede ondernemers beschikbaar is. Onder deze groep ondernemers zitten ook jonge ambiteuze ondernemers.

Als Vereniging Dorpsbelangen Varsselder- Veldhunten onderkennen we het belang van deze lokale betrokken ondernemers. We willen deze groep ondernemers dan ook graag helpen zich lokaal te profileren. Anderzijds willen we onze websitebezoekers graag bekend maken met de specifieke lokale ondernemerskwaliteiten. Waarom van ver halen, terwijl we de kwaliteit lokaal beschikbaar hebben!

De dorpswebsite bestaat dit jaar 10 jaar. Een mooi moment om bij de ondernemers stil te staan.

We bieden alle lokale ondernemers ( Varsselder -Veldhunten en omliggende plaatsen)  dan ook graag de mogelijkheid om  zich via onze dorpswebsite dit jaar gratis te profileren. Een website die het het afgelopen jaar bijna 48000 bezoekers trok.

Wat we van u nodig hebben is een KvK nummer, uw logo en eventuele website. U kunt deze mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

local for local