De gehele maand februari kan er op donderdag binnengelopen worden bij het Trefpunt ( Kerkgebouw). Hier is de afgelopen donderdagen veelvuldig gebruik van gemaakt.Met nog één donderdag te gaan kunnen we al wel vaststellen dat er duidelijke woonwensen zijn in Varsselder -Veldhunten. Starters hebben zich gemeld maar ook voor senioren liggen er duidelijke woonwensen. Ook diverse mogelijke bouwlocaties zijn al in beeld. Sommige al met een heel concrete invulling wat betreft bouwmogelijkheden.

Komende donderdag is laatste inloopmogelijkheid in het Trefpunt bij het kerkgebouw.

Daarom nogmaals de oproep aan starters /doorstromers / senioren heeft u /hebben jullie in de nabije toekomst of op langere termijn een woonwens, dan is het laatste moment om deze ( vrijblijvend) kenbaar te maken.

laat je stem niet verloren gaan

Tijdens de startavond van dit onderzoek in het Dorpshuus is een planningsformulier uitgedeeld, waarop aangegeven kan worden in welk tijdsblok u aanwezig kunt zijn voor een persoonlijk gesprek. De gesprekken duren 20-30 minuten. Download hier het formulier als u een gesprek wilt plannen. Dit formulier kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

U kunt het formulier ook online invullen.

In ‘t Trefpunt zijn medewerkers van de Vereniging DKK Gelderland aanwezig voor een individueel gesprek met iedereen die een woonwens heeft.

Doel van het gesprek:

  • In beeld brengen huidige woning op kaart en type woning
  • Reden van zoeken (andere) woning
  • Gewenste type woning, bestaande woning, nieuwbouw of flexwoning
  • Woningomvang en gewenste aantal kamers
  • Huur of koop en welke bedragen aan huur of maximale koopsom
  • Gewenste locatie
  • Mate van urgentie / planning wanneer de woning gereed moet zijn
  • Eventuele andere wensen zoals tuin, isolatie, gelijkvloers

Uiteraard kunt u ook zonder afspraak binnen komen wandelen. Houdt u dan wel rekening met een mogelijke wachttijd.

Graag tot ziens in ‘t Trefpunt. Voor vragen kunt u contact opnemen met:

Vereniging DKK Gelderland, 0314-631168 (ook WhattsApp) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

woonwensen2

woonwensen3

Delen